Paljon treeniä

08:26

Jeah! Voiko parempaa olla ma, ti ke treeeniii!!!

Maanantaina oli tehistreenit Ojangossa. Lauantaina mahtavasti nollattua liikkeestä seisomisen ja noudon, päätin että näit treenataan. Mulla oli parina Hanne joka toimi meillä liikkurina ja häiriötekijänä. Ensin tehtiin ruutua. Monni näki kivasti ruudun ja lähti ihan hyvin. Toistettiin pari kertaa. Sitten otettiin naksuttimella noutoa. Tehtin niin että oli kartioita, leluja ja noutokapuloita. Monni sai noutaa mitä tahansa minulle. Ja taas kerran nouto sujui hyvin. Monni toi kaikki kolmea kapulaa, välittämättä häiriöistä. Hanne käveli, rapsutteli maata ym. ja Monni keskittyi noutamiseen. Hienoa, mutta mistä ne kokeiden lahnanoudot sitten johtuu?
Otettiin vielä liikkeestä seisomisen niin, että palkkasin taaksepäin pallolla. Stopit oli hyviä, kunnes tuli liikkuri mukaan, silloin Monni meni ensin maahan, sitten seuraavalla yrittmämällä se istuutui. En viitsinyt enempää epäonnistumisia ottaa, niin avustin stopit taas pallolla. Ja taas meni hyvin. :) Otettiin lopuksi vielä ruutu lempilelulla, ja ai että kun oli hyvä. Monni alkaa kyllä hyvin nyt ymmärtämään sen ruudun. Vielä kun siihen saisi vauhtia, mutta kai se sitten tulee vahvistamisen myötä.

Tiistaina treentatti Tiinan ja Katrin kanssa urheilupuistossa. Rakennettiin Tiinalle VOI-kehä ja sitten kaikki tekivät omalla vuorollaan. Monni otti ensin tunnarii. Tehtiin tunnari kasalla jossa oli erillään oma kapula. Monni toi ensimmäisellä kerralla väärän, mutta kun se taas ymmärsi mistä olikaan kyse. Toi se oikean. Sillä on kuitenkin joku ongelma että oma pitäisi viedä liikkurille (onhan liikkuri sen sinne laittanut). Olin ihan tyytyväinen suoritukseen, vaikka se menikin silmäpelillä. Nyt taas vaikeutetaan tunnaria enemmän, eli kasaa voidaan pikkuhiljaa levitellä ja oma laittaa sinne kasan keskelle. Otin myös Sandyn kanssa vähän seuraamista, ja liikkestä maahanmenoa. Se maahanmeno on niiiin vaikee Sandylle. Monnille otin lisäksi noutoo, ja liikkeestä seisomista, jotka molemmat meni ihan hyvin. Tiinalle ohjasin VOi-luokan läpi. Villi on niiiin ihana :) Teki hyvin töitä, ja ei tullut nollattua kuin ruudun. Hienosti kuitenkin Tiina vaati siltä oikean paikan, sillä kyllä se vaikutti tietävän mitä sen pitäisi tehdä.

Eilen oltiin Monnin kanssa Riitalla, ja oli oman ongelman ratkomista. Halusin ideoita miten liikkeiden välit saataisiin kuntoon. Siinä meillä on vielä paljon työnsarkaa, vaikka Riitta sanoi että ihan hyvin Monni vastaa kehuihini. Riitta ehdotti että opetan Monnille että kehuminen on kivaa (sekin pitää koiralle opettaa) ;)

Eli aloitetaan kotona siitä että keittiössä on nameja pöydällä. Kehun Monnia tosi paljon, ja heti kun se näyttää eniten iloiselta ja vastaanottavaiselta niin tulee palkka. Näitä toistellaan jonkun aikaa. Sitten siirrytään perusasentoon (liikkeen loppuun) ja tehdään sama siinä eli kehutaan, ja kun Monni on vastaanottavaisimmillaan saa se palkkaa. Sitten siirretään palkkaus liikkeiden väliin, ja jatketaan siitä niin että saadaan monta liikettä ketjutettua.

Kun odotimme omaa vuoroamme teimme hyppynoutoa puukapulalla, vierasta metallinoutoa ja ruutua. Monni teki tosi hienosti töitä. Se oli ehkä yleisesti vähän lahna, mutta teki kuitenkin hyvin.

Nyt on sitten 4 päivän tauko kun lähden reissuun. Reissun aikana pitää suunnitella taas treenejä. 26.5. on koe, ja edelleen tähtään VOIVOI-luokkaan 16.9. HSKH:n omiin kokeisiin. Nyt kun taas näkyy edistymistä on kiva treenaa :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe