Treeneissä taas

07:37

Keskiviikkona alkoi Riitta Korrin toko-koulutus. Olihan se vähän jännää. Ajattelin ensin että ollaan varmaan niin huonoja verrattuna muihin, mutta Monni olikin yllättävän skarppina. Riitan koulutus oli hyvä. Ensin tehtiin kehäänmeno ja kahden liikkeen ketjutus. Riitta halusi nähdä kaikilta lyhyen matkan seuraamista ja sitten kaukot. Kehääntulo ja seuraaminen meni hyvin, mutta kaukoissa se nousi vasta toisella käskyllä istumaan. Se ei ollut ihan hyvässä vireessä siinä. Muutenkin uusi paikka aiheutti sille häiriötä. Nyt pitää vaan enemmän ja enenmmän käydä uusissa paikoissa treenaa. Muistinvirkistykseksi taas kannattaa ketjuttaa ne vahvimmat liikkeet, ja jos haluaa, niin voi loppuun ottaa vaikeamman liikkeen ja palkata siitä.

Sitten otettiin paikalla istuminen ja paikkamakuu, mitkä oli hyvä. Tämän jälkeen häiriökatsekontaktia, mikä sekin oli Monnilla hyvä. Tehtiin myös häiriöruutu, jossa Monnilla oli pallo ruudussa. Riitta ehdottikin että voisin seuraavissa ruututreeneissä kokeilla ensin pallolla ja sitten ilman, ja sitten taas pallolla.

Peruutuksessa saatiin ohje että jos Monnin peräpää rupeaa liukumaan ulos niin kannattaa kääntää kroppa takavasemmalle. Eli peruuttaa kulmia. Se oli hyvä vinkki, ja peruutus tiivistyikin lopussa.

Kun nämä oltiin tehty rupesi Monni jo olemaan vähän lahna, ja luoksetulossa stoppi oli hiipivä. Maahanmeno taas oli tosi nopea ja hyvä. Tein vielä loppuun korjauksen siihen stoppiin, koska sehän on ollut meillä kiva liike.

Oli mukava kurssinalku ja heti tuli asioita, joita pitäisi huomioida treeneissä. Hyvä on se että nykyään on jo saanut aika monipuolisa vinkkejä eri kouluttajilta niin ei ainakaan tule treenaaminen tylsäksi. :)


Eilen oli Jessican koulutus. Olin ajatellut kysyä apua meidän lahna-noutoon. No, me ollaan jonkun verran tehty nyt pelkästään naksulla noutoja, ja kas kummaa, ei ollut noudossa ongelmia. Joka kerta Monni lähti hyvin noutaa. Se kyllä kantaa kapulaa vähän huonosti, mutta nyt itse nouto alkaa sujumaan. Eli nyt pitää vain niitä osia vahvistaa :) Hieno pikku murmeli. Jessican kanssa treenattiin myös sitä että miten saisin Monnin kentällä aktiivisemmaksi, että en olisi aina se joka sanoo "katso". Saatiin siihenkin hyviä vinkkejä, ja nyt pitää vain treenaa.

Voittajassa kun ei enää sanota "valmis" käskyä, vaan perusasennossa pitää jo olla hyvä kontakti, tai Mo jää siihen ihmettelmään. Pikkuhiljaa pitää myös aloittaa VOI-liikkeiden ketjuttamisen. Hui hai, kyllä toko on kivaa :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe