Tempputreeniä

08:17

Monni ja Teemu kävi lauantaina BAT:in jäsenkatselmuksessa, ja nyt parivaljakko siirtyy myös Ojankoon treenaamaan, JEE!! Logistisesti paljon järkevämpää. ;) Me ollaan nyt sitten rivaaleja, ja naurettiin, että Teemu rupeaa sitten kun mennään vapaatreenaa aina huutaa mulle 20 min. jälkeen et nyt on sen vuoro. (vitsi, vitsi)

Vaikka Koodi olikin aamulla käynyt agitreeneissä niin sormet syyshysi päästä treenaamaan tokoa, kun oli ollut niiin pitkään treenaamatta.. (Peräti 3 päivää työmatkan takia). Huomasin kyllä että Koodi oli loppussa vähän väsy. Treenit meni hyvin, tehtiin stoppeja, noutoa, seuraamista. Suurin haaste oli kyllä seuraaminen, sillä T sanoi että en kävele tasaisesti (What?). Eli toinen jalka on hitaampi. Tämä liittyy varmaan tähän alkuopetteluun, sillä en ole nähnyt sellaista Monnin kanssa. Se pitää kuitenkin loppua, sillä muuten seuraaminen menee ihan p***illeen. Tehtiin myös ensimmäistä kertaa Koodin kanssa seuraamisen juoksua, tai enemmänkin treenattiin juoksua vaan mun vierellä, ja se oli hauskaa. Tehtiin myös hidasta käyntiä ihan vaan kokeilumielessä. Mä alan tykätä nyt aika paljon Koodin seuraamisesta. Vielä on paljon tekemistä, mutta hyvä alku.

Koodi pääsi myös jäsenkatselmuksessa näyttämään taitojaan. Oli se aika taitava ja nopea agilitaaja.

Sunnuntaina oli Grindstones-treffit Vuokkosilla, minne sitten lähdettiin Monnin kanssa. Ohjasin pientä aloittelutokoa, ja näytin sitten pari liikettä pidemmälle. Monni oli ihan superväsynyt, ja ihan hyihyi. En yhtään tykännyt, vaan olisi tehnyt mieli ravistella sitä. Missä oli mun super hieno kaveri joka on ollut ihan huippu?

Eilen maanantaina minulla ja Monnilla oli primetime, sillä käytiin osteopaatilla. Kerrankin on niska&hartiaseutu rento, eikä tunnu lihasjäykkyyttä! Monnilla oli vielä jumeja selkärangassa lapojen kohdalla, mutta oli paljon parempi kuin viime kerralla. Kun tultiin kotiin mentiin molemmat päikkäreille, minä tunniksi, ja Monni veti sikeitä pari tuntia.

Maanantain kunniaksi treenattiin vain hömppätemppuja, ja pelkästään sheippaamalla. Kyllä se Koppura on aika fiksu kaveri. Se oppi yhdellä treenikerralla kiertää mun ympäri, ja toisella treenikerralla tulla jalkojen välistä. Kolmannella treenikerralla treenattiin kyllä sivuaskelia laudalla, mutta sehän on vielä "temppuvaiheessa".

Tänään treenatiin luoksetuloa niin että lenkillä pysähdyin yhtäkkiä, ja heti kun Kood lähti laukkaamaan luokse otin lelun esiin ja leikittiin. Toimi hyvin, ja Koodi juoksi vielä monta kertaa mun luokse että taasko leikittäisiin. Tehtiin myös seuraamispätkiä, oi oi miten hienoa. Pitäisi kuvata että näkisi miltä näyttää ulkopuolisen silmin.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe