Ei onnaa ei!

08:11

Saanko kysyä, että miten yksi koira voi olla niin onnettomuusaltis kuin Monni? Sandy ja Monni kävi perjantaina rokotuksissa, niin tadaa!! Monnilla on lohjennut poskihamma, ja se joutuu leikkaukseen. Ja mitä se tietää? No vähän aikaa saikkua, ja vähän enemmän aikaa ilman noutoa (nyyh). En mä siis tarkkoja aikoja tiedä miten kauan kestää koiralla toipua, mutta ainakin kun itseltäni vietiin viisaudenhampaat niin oli ien aika kipeä, enkä ihan kaikkea heti suuhun laittanut. Ja vielä on kyse siitä milloin leikkaus tapahtuu? ELL sanoi että kun on kisatauko niin voi tuoda, mutta samalla tennispallot ja sora on nou nou ennen leikkausta. Pallopalkkahan on PARAS palkka!! Nyt sitten tässä mietitään että pitäisikö viedä heti, tai mun loman alla, tai heinäkuussa. Ilmeisesti se ei vaivaa Monnia, mutta kun mä olen tällainen huolestunut omistaja, niin vien tietenkin mielummin heti. Huomenna siis selvitetään asiaa.

Viikonloppuna ollaan Koodin kanssa treenattu paljon kaukoja, seuraamista ja kapulan pitoa. On se taitava pikkumies. Lauantaina se oli  mukana BAT:n kisoissa hengailemassa. Todella hyvää treeniä olla siinä radan vieressä, tekemässä ei mitään. Tehtiinhän me toki hallissa seuraamista, perusasentoja, kaukoja jne. Mutta kolmen tunnin aikana ehtii myös tehdä "ei mitään". Käytiin myös ulkokentällä ottamssa liikkeestä seisomista, ja paikalla seisomista. Se paikalla seisominen oli hieman haastava, ei oikein halunnut vaikka tiesi mitä piti tehdä. Hallissa tehtiin muuten ihan lyhyttä agi-rataakin. Piru että Koo on nopea, mutta olipas siistiä mennä :) Teemu ja Monni sai ensimmäisen agi-sertin kisoista. Voittivat viimeisen radan. Eka ja toka rata 5 virhepistettä. Ensimmäisellä radalla tippui rima ja tokalla Monni ei osunut A:n alastulokontaktille. Monnin kontaktit vaihdettiin jouksukontakteihin, ja se oli ihan hyvä päätös, sillä nyt on edes jotain saumaa päräjätä ajallisesti. On se medi-luokka aika haastava borderille.

Sandy ja synttärikakku
Eilen oli sitten Sandyn syntymäpäivä. Rouva täytti 9 vuotta! Aamulla kaikki kolme sai sika-nauta-kanajauheliha kakkua, jonka koristeena oli nakkeja ja lihapullia. Nami! Sandyn syntymätarina on siitä hauska että Sandyn sisko Sikke on syntynyt 23.3. ja kasvattaja ja omistaja uskoivat että yhteen pentuun jäi. Mutta Polkka sitten yöllä oli synnyttänyt toisen pennun, Sandyn. Siitä tulee nimet Single today ja Double tomorrow. Vaikka synttäreitä onkin ihana juhlia, niin samalla tulee aina sellainen haikea fiilis kun toinen vanhenee. Borderterrierit on kuitenkin yleensä aika pitkäikäisiä, että toivottavasti Sandyn kanssa on edessä vielä monta eläkeläisvuotta.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe