Beeta treenit

08:33

Eilen oli B-tiimin treenit. Vaikka mulla oli tosi väsynyt olo, kauhean kylmä, ja meinasin jo jättää treenit väliin niin kömmin ylös sohvalta, ja lähdin liikenteeseen. Hyvä niin, sillä treeneistä tuli tosi hyvä fiilis. Kiitos team B!

Tarkoituksena oli ottaa Monni mukaan, mutta Mo vaikutti jotekin kipeän oloiselta, joten päätinkin napata Koodin mukaan. Koodi on niin hassu kun se aina seisoo eteisessä odottaen että väliovi aukeaa, vaikka se ei edes tiedä pääseekö mukaan.

Tehtiin Koodin kanssa oikeaa kiertoa, mikä sujui ihan hyvin kunnes Koon kierrokset nousee. Silloin se ei enää haluaisi kiertää vaan päästä suoraan pallolle.

Tämän jälkeen tehtiin ruutua niin, että Mirjami vei pallon ruutuun. Koodi sai kyllä katsella että siellä se on, mutta itse en käynyt ruudussa. Koodi juoksi lujaa ruudulle, mutta lelu ei ollut kiinnostava. Vaihdoin lelua, ja tehtiin uusi samanlainen ruutu. Se oli parempi.

Näytin meidän seuraamista, kun se ei ole ihan mallillaan, Koodi on aika väljä. Kommenteiksi tuli että Koodi ei tiedä paikkaa jossa seurata, muutta ymmärtää kyllä että mukana pitää tulla. Nyt mennään vähän taaksepäin, ja tehdään askelseuraamisia.

Noudossa Koodi oli hyvä, mutta kun se palauttaa kapulaa, näkee että sillä on todella kova palkan odotusarvo. Mun mielestä se hidastelee vähän, koska se odottaa hetkeä että annan luvan tiputtaa kapulaa. Tätä pitää vähän miettiä. Noudon jälkeen Koodi oli aika korkeassa vireessä, ja se häiriintyi selkeästi viereisellä kentällä treenaavasta agilitaajasta, joten lopetettiin tähän. Turhaan mä teen siitä ongelmaa.

Kun päästiin vielä uudestaan kentälle myöhemmin, leikin Koon kanssa saalisleikkiä. Nyt se on kyllä alkanut vetämään vimmatusti, kivaa :) Tehtiin myös pari liikkeestä seisomista, jota ei ollut niin hyviä. ja vielä rauhoituttiin yhdessä kentälle katselemaan muiden treenejä.

Lopuksi vielä yhteislenkki. Koodi on kyllä aika vallaton, ja vielä niin viaton. Se ei kyllä ymmärrä yhtään että maailmassa on "pahojakin" koiria, kun kaikki kenen kanssa se liikkuu on niin suopeita. Koodi ihastui varsinkin kansikuvapoika Sisuun eilen, ja kävi sitä vähän härnäämässä.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe