Rento viikonloppu

07:49

Hmm.. Jotenkin tuo mun osteopaatti-juttu oli muuttunut luonnokseksi, mutta nyt taitaa taas näkyä.

Tämä viikonloppu sujahti ohi kuin vettä vain. Koska oltiin käyty osteopaatilla koirilla oli vapaata. Harmillisesti en siis päässyt perjantaina treenaamaan Monnin kanssa, ja vieläpä olisi kokeenomainen ollut. Sen sijaan sain toimia apukouluttajana Caritalle, ja sain taas kokemusta ylempien luokkien liikkuroinnista. Se täytyy sanoa että meillä on jo Monnin kanssa tänä vuonna ollut 3 lomaviikkoa, eikä olla edes kesäkuussa! Ensin se epäilty rotanmyrkytyskeissi, ja nyt nämä jumit, miten saan siitä kisavalmiin kun aina vaan ollaan sairaslomalla?? Kohta ollaan jo huhtikuussa, enkä voi edes ajatella vielä kisoihin ilmoittautumista, kun liikevarmuus puuttuu.. (murr) Mutta kun Monnin kanssa ei myöskään voi tehdä super pitkiä treenejä, että motivaatio säilyy, joten tää on tällaista jojottelua. (Eihän meillä kiire ole, mutta kaipaan kisakentille).

Lauantaina käytiin treenaa kentällä Koodin kanssa kun oli niin hyvä sää. Otettiin perusasentoa, seuraamista, liikkeestä seisomista lelulla sekä luoksetuloa. Luoksetulo oli ihan hazardi sillä Sandy ja Monnikin halusi tähän leikkiin osallistua. Tein myös lelutestin josta Juha puhui leikkipäivänä. Ei ollut ehkä otollisin paikka, koska Sandy ja Monni oli vapaana vieressä kiertelemässä hajujen perässä, mutta sain ajatuksesta kiinni, ja nyt teen sen seuraavaksi häiriöttömässä tilanteessa.

Sunnuntaina käytiin Vuokkosilla agi-kisoissa katsomassa HSKH:n uusia seura-vaatteita ja seuraamassa maksi 3-luokkaa. Koodi näyttää mielestäni vielä aika pieneltä siellä maksien seassa, en kuitenkaan haluaisi sille sen enempää kokoa. Tehtiin Koodin kanssa hallissa perusasentoja, seuraamista ja kaukoja. Tehtiin myös rauhoittumisteenejä, ja tietenkin piti myös leikkiä. Sieltä piipahdimme vanhempien luona, ja koko kööri juoksenteli pellolla, sellaisen ison luun perässä. Sandy oli aika kiihkeällä päällä, leikkisä vanha mummo <3 (tai voiko sanoa että se edes on mummo kun kohta vasta täyttää 9 vuotta?)

Lisää kuvia seuraa, kunhan saan ne ensin läpikatsottua :)

Seisonta 8 kk, tästä se "näyttelyura" alkaa ;)

Pallonheitto on kivaa

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe