Kiva kevät tulossa!

09:08

Keväällä on nyt tulossa kaikkea kivaa! Vaikka mitä juttuja tiedossa meidän rekuille, siis sellaista erikoista.

Monnille on tulossa kohtapuolin taas osteopatia, samalla päivälle on Jessica Svanljungin treenit, eli yritän tässä sumplia aikatauluja. Kompassin porukalla on nyt keväällä 3 treenikertaa Jessicalla.

14.4. on Koodilla taas paimennus. Pääsen ottamaan kuvia tästä tapahtumasta kun en ole ohjaajan roolissa. Viime kerrasta onko jo (liikaa) aikaa.

Sitten onko jo Valmennusrenkaan leiri, minne pääsen kuuntelemaan, ja myös tulkkaamaan.

Koodi pääsee lomailemaan Tiinan ja Villin luo viimeinen viikonloppua huhtikuussa, kun me lähdetään napuurimaahan. Kiitos Tiinalle! Pikku mörrit nauttii äitini sylirapsutuksista, ja isän kanssa saunomisesta.

Vappuviikon nautin LOMASTA!! Piti jo lomailla nyt ennen pääsiäistä, mutta työtilanne ei anna periksi, enkä voi nauttia lomasta kun tiedän, että on sitä ja tätä ja julkistamistilaisuukisa, tapahtumia jne. (Olen kyllä sellainen, että haluan tehdä työni huolella, ja jos joku kysyy miksi et delegoi, kysyn aina kenelle? ;))

Tavoitteena olisi myös 5.5. osallistua Monnin kanssa VOI-kisoihin. Ihanaa kun voin koko viikon valmistautua (lue jännittää).

Jännitän valmiiksi jo 18.5. Sbcak:in erikoisnäyttelyä Jämsässä, minne olen Komean Koodini ilmoittanut. Eniten kiinnostaa se,  mitä ne sanoo sen pöksyistä, jota ovat valkoiset (värivirhe?). Kivaa on  lähteä Ansun ja Ylviksen kanssa, saa vertaistukea. ;)

Sitten alkaakin jo kesäkuu ja kesä, joka on vielä kovin tyhjä. Mutta tästä viikosta toukokuun loppun voi kyllä itseltään: Mikä vapaa viikonloppu? Itseppä lähdin leikkiin mukaan ;)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe