Katsaus historiaan ja tulevaan

12:50

Jaahans, olisiko taas aika istua alasa ja miettiä mitä viime vuonna saavutettiin ja mitä ei. Sandyhän ei ole mukana tavoittelemassa tavoitteita, se saa vaan syödä nakkia muutoin. Mutta Monnilla ja Koodilla sen sijaan oli tavoitteet.

Monni
Tavoitteet Monnille oli nousta EVL:n tokossa ja saada agility-nollia kassan. Kumpikaan tavoitteista ei toteutunut äärettömän huonon tsägän takia. Ehdimme viime vuonna kisata Monnin kanssa yhden (!!) voittajaluokan kisan. Suurin osa Monnin vuodesta 2013 meni sairastellessaa milloin mitäkin. Ensin toko oli katkolla hammasongelmien takia, sitten tuli korva- ja silmätulehdukset, myrkytyspäily, anturahaavoja x 2, vielä kaupan päälle toinen hammasleikkaus, kun ei kaikki hampaat oltu saatu siististi ulos jne. On todella harmillista aina lähteä rakentamaan kestävyyttää uudestaan, ja heti kun ajattelee että nyt alkaa olla kohdillaan hommat, niin sattuu joku antibioottikuuri päälle. Sitten taas pientä sairaslomaa, ja taas kun yrittää saada hommat kasaan niin tulee seuraava kuuri. Monni on tälläkin hetkellä odottamassa että antibiootin karenssiaika loppuisi. Toivotaan että 2014 olisi parempi vuosi Monnille. Edelleen haaveissa se, että saataisiin tänä vuonna sitten se VOI1-tulos.

Positiivista oli toki se että yksikin kisa ehdittiin käymään, ja se oli piirimestikset. Vaikka meidän taso oli aika surkea, niin tultiinhan me piirimestiksissä pronssille ja voitettiin voittajaluokan borderterrierimestaruus. (No okei, me oltiin ainoita bordereita voittajaluokassa, mutta edustustahan sekin on.) Mutta hei, kuinka moni voi sanoa että on ollut sekä ALO:ssa että VOI:ssa palkintopalleilla piirimestiksissä terrierin kanssa ;)

Pidetään siis Monnin tavoitteet samoin kuin vuonna 2013

Koodi
Koodin kanssa ainoa tavoite oli saada hyviä treenejä, ja sitähän saatiin. Paljon paljon hyviä treenejä. Mukaan mahtuu myös huonoja, niitäkin pitää aina olla, muuten ei kehity.

Vuoden 2014 tavoitteet
Tavoitteena vuodelle 2014 on aloittaa kisaura ja nousta vuoden aikana ylempiin luokkiin, sitä enempää miettimättä kumpi se ylempi luokka on. Tavoitteena on myös osallistua joukkuekoirakkona SM- ja piirimestaruuskisoihin.

Pienemmässä skaalassa tavoitteena on tehdä tasaisia kokonaisia suorituksia kokeissa. Rakentaa kokonaisuuksia ja myös pureutua pieniin asioihin. Ylläpitää kriteerit, ja rakentaa ylempien luokkien liikkeet kuntoon.

Lyhyen tähtäimen tavoitteet
Rakentaa kaukot kuntoon
Noudon työstäminen mieleiseksi

Nythän Koodi kärsii kennelyskästä, joten saadaan piipertää kotona juttuja. Vuosi siis on alkanut mainiosti sairastellessa taas...


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe