Hajuerottelua

13:27

Koodin kanssa ihmisjäljestys kurssin toisella kerralla päästiin jo erottelemaan hajuja. Kotona treenaava Koodi on aivan eri vireessä kuin kurssilla treenaava. Kotona sählä on kurssilla enkeli. Pitänee kotitreenejä videoida.

Maanantain treeneissä me ensin treenattiin kohdehajulla ja tyhjällä purkilla erottelua, toisella kierroksella kohdehajulla ja toisessa purkissa oli hajustamaton sideharso. Viimeisellä kerralla oli jo häiriöhaju toisessa purkissa.

Koodi ei ihan vielä tajua homman jujua, mutta alkaa tarjoamaan paremmin ja paremmin kohdehajua. On ollut kiinnostavaa huomata että Koodille on paljon vaikeampaa kun kohdehaju on mun vasemmalla puolella. Jos se on oikealla puolella se on paljon varmempi. Ei olla vielä selvitetty mistä tämä johtuu, mutta treenaamalla saa varmuutta. Koodi on kyllä tykännyt selkeästi hajuaistinsa käytöstä. Mielestäni se on alkanut ulkonakin enemmän käyttämään nenäänsä ja jäljestämään silloin tällöin jotain tiettyä kohdetta. Pitäisi vaan saada enemmän niitä kotiläksyjä tehtyä, olen ollut laiska tällä viikolla.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe