Kennelyskä treenit

18:20

3 päivää sisällä, pelkillä pissalenkeillä. Elämä on niin kivaa ;)

Tänään Koodi ei ole rohissut sitten ollenkaan, mutta mennään maltilla. S & M ei vaikuta ollenkaan sairailta, mutta jatketaan köllöttelyä.

Ei me ihan laakereille levätä. Ollaan tehty olkkaritreenejä vähän, pitää kuitenkin suurimmaksi osaksi olla levossa, mutta enhän mä osaa.

Kaukot
Koodin kanssa ollan rakennettu nyt viikonlopun aikana kaukoja. Ollaan edetty 10 m etäisyyteen asti AVO-kaukoissa, ja ylösnousu pompulla!! Jess! Siis nyt se alkaa tajuamaan ihan selkeästi tätä hommaa, ja se edistyy ihan kivasti. Kaukot pompulla on kuitenkin sen verta rankkaa, että en tee sitä ihan kauheasti.

Nouto
Ollaan nyt treenattu mun kiertämistä ja kapulan pitoa. Se sujuu oikein hyvin. Joskus aina alkaa se kapula tippumaan, mutta ei enää heti kun pääsee sivulle.

Stay
Opetan varmuudeksi myös Koodille paikkiksen pää maassa. Jos joskus tarvii niin sitten on perusteet tehty. Se oppi 2 treenikerralla itse käskyn, mutta malttia ei olla vielä otettu.

Koodi ei vielä näytä merkkejä siitä että se hyppyisi seinille, kun kuitenkin joka päivä ollaan pientä puuhastettu mutta tiettyjä epätoivottuja käytöksiä on jo tullut esiin kuten ulkopuolelta tulevien äänten huomiointi. Se voi yhtäkkiä nousta ja alkaa kiertää alakertaa muristen lelu suussa. Huoh! Toivottavasti nyt ei tuo kennelyskä pahemmaksi muutu, ja että ollaan parenemassa päin :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe