Tehistreenit

08:32

Eilen oli tehisryhmätreenit. Mulla oli jotenkin vähän outo olo, sellainen flegmaattinen. Mikä näkyi myös koirassa. Ajatuksena oli Monnin kanssa ottaa luoksetuloa, kuunteluharjoituksia, ruutua ja seuraamista.

Aloitettiin paikkamakuulla 4 min piilossa. Tämä sujui tosi hyvin vaikka toisella puolella pressua koirat agiliitivät. Monnille tällainen häiriö oli vaikea, mutta hyvin pysyi paikoillaan. Sitten oli istumisen vuoro 1min. joka myöskin sujui hyvin. Ei mennyt maate vaikka olin piilossa, jess.

Otettiin tämän jälkeen luoksetuloa. Ensin otin pari kertaa läpi, ne sujuivat ihan hyvin. Kun otin ensimmäisen stopin se meni pitkäksi Monnilla. Sille on vähän jäänyt päälle messarista että ei haittaa vaikka vähän levii. No, sitä sitten korjailtiin eri etäisyyksillä, kunnes se oli mielestäni hyvä. Sitten oli tarkoitus ottaa kokonainen, mutta Monni jäikin istumaan eikä mennyt maate. Käskin sen maahan, mutta täytyy sanoa että enpä siltä kauheasti vaatinut.

Sitten otettiin ihan hetki kuunteluharjoituksia, missä en myöskään vaatinut ihan täydellisyyttä. Hui että kun lipsuin treeneissä.

Ruutu meni hyvin. Saatiin taas parin harjoituskerran jälkeen hyviä ruutuunlähtöjä. Nyt vaan mietityttää että miten siitä saa sellaisen, ettei sitä paikkaa tarvitsisi käydä näyttämässä ekalla kerralla? Pitänee vähän käyttää kosketusalustaa, tai palloa ruudussa.

Otettiin loppuun vielä lyhyt seuraamispätkä, ja siitä sai Monni mojovan palkan. Täytyy kyllä nyt itse skarpata, että ei treeneistä tule näin löysiä. Kai sitä joskus voi vähän höllää, mutta kyllä senkin huomasin että se heti peilaantui Monniin tää mun fiilis, koska sekin oli aika vaisu. Itselle muistutuksesi, ei tällaisia treenejä enää, vaan täysillä...

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe