Treenitauko

08:29

Pitääpäs vähän päivitellä tänne taas.

Parin viikon takaisten pieleen menneiden toko-kokeiden jälkeen päätin että saa kokeet vähäksi aikaa jäädä. Mutta keskiviikkona alkoi myös parin viikon pituinen totaalinen treenitauko Monnin kanssa. Kävimme Riitan opeissa keskiviikkona etsimässä ratkaisua noudolla ja liikkestä seisomiseen.
Noudossa pitää tehdä erilaisia noutoja:
- pitkiä noutoja
- jos ei heti nosta niin "höps höps"-toruminen, ja hylkäys. Vähän ajan päästä uusi yritys
- muiden kapuloilla treenaaminen, (eli enää ei omia kapuloita käytetä paitsi kotona)

Liikkeesstä seisominen:
- kuunteluharjoituksia, eli kävelen peruuttaen ja käsken eri asentoihin, oikeasta asennosta nopea reaktio + palkka, väärästä asennosta "höps höps"-toruminen

Näitä ruvetaan soveltamaan parin viikon päästä siis. Sandy on saanut toimia sijaisena nyt treenitauolla, koska olen ilmeisesti niin ADHD että en kokonaan voi jättää treenamatta. Miten kahden viikon treenitauko voikin tuntua näin vaikealta? Syy siihen on varmaan se että ylempien luokkien liikkeet on niin levällään, ja nyt vielä tämä nouto-ongelma. Mutta oi että Sandy on taitava. Se oppi liikkeestä seisomisen heti ekoissa treeneissä. Paikkamakuu on mahtava myös. Luoksetulokin on aika mallillaan. Jospa sitten mentäisiin kokeeseen keväällä? Oli itse asiassa ihan kivaa tehdä ALO-juttuja. On hyvä pitää yllä sellaista perustreeniä... Ja kyllä Sandykin tykkäs, se on kyllä sellainen treeni-intoilija. Onneksi Vuokkoset-areena on kohta käyttövalmis, että se pääsee toteuttamaan itseään agilityn parissa.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe