Eläinkokeita vol. 6

08:01

Tehisryhmän treeneissä eilen otin Monnin kanssa tunnaria ja ruutua, sekä vähän luoksetuloa.

Tunnari-eläinkoe on menossa oikeeseen suuntaan. Ensin aloitettiin taas niin että oli neljä matalaa kartiota, jonka jokaisen alla oli hajustamaton kapula, ja sitten se "oma" oli piilotettu yhden kartion taakse. Kun Aija laittoi "oman" paikalleen syötin Monnille namia lattialta. Eli Monni ei nähnyt minne oma laitettiin. Sitten käskin sen omalle. Ensin se ei ehkä ymmärtänyt hommaa, mutta sitten kun näytin kartoiden suuntaan, se lähti etsimään omaa. Ja oman se löysikin. (Pursekelee edelleen kapuloita, mutta sitä treenataan myöhemmin). Toisella kertaa otettiin niin että kartion alla oleva tunnari pilkisti esiin kartion alta, viereen laitettiin oma. Tässäkään Monni ei selvästi reagoinut siihen toiseen, vaan kävi silmämääräisesti hakemassa oman.
Koska tämä ei tuottanut mitään muutosta päätin kokeilla niin että vieras tunnari, joka oli ollut kartion alla, siirrettiin kartion viereen, elikä se oli ihan paljas, ja viereen laitettiin "oma". Monni kävi ensin silmämääräisesti hakemassa sen vieraan, mutta pyähtyi haisteli omaa, ja vaihtoi!!! JEEEE!! Vaikka se nosti väärän, niin se ei tuonut sitä vaan vaihtoi omaan! Mä oli ihan onnessani, että ehkä se ymmärtää kuitenkin hajujen päälle. Tehtiin vielä toinen toisella kartiolla, ja sen alla olevalla tunnarilla. Eli otettiin se kartion alta esille. Taas sama asia, eli nosti väärän, mutta haisteli omaa, ja vaihtoi. Mua ei vielä tässä vaiheessa haittaa edes tuo väärän nosto, haluan vain että se tuo sen oman. Joten osaltaan ainakin eläinkoe on onnistunut!! Nyt vain vahvistetaan tätä hommaa, pikkuhiljaa. Toivoa ainakin on :)

Ruudussa ollaan jouduttu palaamaan takaisin siihen ruudun näyttöön, ja leikkimiseen ruudussa. Onneksi on Jessica treenit ensi tiistaina, koska mä en todellakaan tiedä miten tätä jatkettaisiin. Monni menee tosi hyvin ruutuun kun sen sille näyttää. Heti kun sitä ei näytä, niin ei se vaan tajua. En tiedä miten jatkaisin ruutua eteenpäin, me junnataan paikoillaan. Heti jos mä myös muutun passiiviseksi, niin Monni epäröi ruutuun lähtöä, eli mun pitäisi koko ajan hetsata sitä. Ruutu ei nyt ainakaan valmistu 31.3. mennessä, jos ei nyt jokin ihme tapahdu. Yritetään kyllä treenailla sitä eniten.

Otettiin loppuun vielä vähän luoksetuloa. Nyt kun ollaan tehty paljon aloituksia, niin vauhti on hiipunut (crap). Monni ravaa viimeiset 2 metriä... Stopit oli kuitenkin hyviä, niin kuin yleensäkin. Mutta eivät yhtä näyttäviä kun vauhtia on vähemmän. Hallissa ei tietenkään pääse tekemään 30 m luoksaria, vaan etäisyys riittää siihen 20 m. Uskon että pidemmällä matkalla vauhtiakin voi taas tulla lisää. Onneksi kohta voi alkaa treenaa ulkona.

Maanantaina tehtiin kaukoja, 3-5 sek. vaihtovälillä. Monni ennakoi, ei ole tottunut pitkiin vaihtoväleihin, joten tälläkin saralla treenattavaa.

Ja nyt lukemaan niitä tokoliikkeiden suoritustapoja ym. Lauantaina matkaan Treelle toko-koulutusohjaajakurssille. :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe