Monnille nolla

08:05

Hyvinhän ne aksakisat meni, sillä T&M metsästi itselleen ekan SM-nollaan. Eka rata oli 10 sillä Monni osui pituuteen, ja Teemu jäi ihan millin kolmanneksiviimeisen esteen eteen, ja Monni kiersi sen. Mä ehdin vain nähdä tämän ekan radan, mutta pituus taisi olla monelle haaste.

Tokalla radalla tekivät sitten 0-tuloksen, jee! Mutta jäivät kymmenenneksi. Teemu sanoi että ihan hyvä rata on, mutta vauhti ei vain riitä. Ja kyllä mä ymmärrän. Monni on ihan alarajalla, ja sitten siellä on niitä nopeita espanjanvesikoiria, ja kevytrakenteisia shelttejä. Mutta kyllä Teemun ja Monni  suorituksessakin on parannettavaa, kaarteet terävemmiksi ja kontaktivapautukset nopeammiksi, niin siinä jo säästää aikaa. Kolmannelta radalta tuli sitten HYL. Täytyy kyllä Teemua vielä kehua siitä että lähti poikien kanssa sunnuntaina istumaan Vuokkosille. Eli treenaamaan tekemättömyyttä. Koodi oli 15 minuutissa rauhoittunut, ja sitten kun Koodi oli rento niin pääsi Monnikin sinne istumaan. Teemu kyllä huomasi aivan saman kuin minä agilityssä, että lähdöt on monella ihan karseat. (Aina tästä samasta asiasta paapatan :D)

Koirat ovat saaneet minusta vapaata koko viikonlopun. Kävin siis dobo-koulutusohjaajakurssilla, ja on ne lihakset kipeinä tänään. Doboilu oli kyllä todella tehokasta, eli suosittelen kokeilemaan. Tässäkin lajissa on yhtä tärkää koiran lämmittely ja jäähdyttely, mistä paljon keskusteltiin viikonlopun aikana. Nyt vaan treenaamaan, ja kehittämään niitä syviä lihaksia :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe