Treenit talvimaisemissa 5.2.

08:02

Eilen huomasi jo Koodista että "kunnon" treeejä ei oltu tehty sitten lauantain. Suurin syy siihen että olen tehnyt töissä pitkää päivää, kolmessa päivässä olen tehnyt viikon työtunnit... Vaikka eilenkin raahauduin kotiin seiskan aikaan illalla, oli kuitenkin energiaa lähteä treenaamaan.

Teemana Koodin kanssa oli jäävät. Aluksi tehtiin sivulletuloja, josta palkkasin namilla. Sitten tehtiin paikalla istumista, ja siitä perusasentoon. Vielä takaperinseuraamista namipalkalla. Otettiin tämän jälkeen liikkeestä seisominen. Ensin tein takaperinseuraamisella pysäytyksiä. Ne sujui ihan hyvin, palkkana pallo. Tiedä häntä ymmärsikö Koodi ollenkaan tätä liikettä vielä, eikä se paljon haittaakaan. Tehtiin vielä seisomista paikoillaan. Minusta Koodi on alkanut ymmrtää, että tulee seistä paikoillaan. Otettiin vielä istumista ja siitä maahanmenoa. Ne oli ihan superit, ja vauhtia on tullut lisää. Sitten vielä takaperinseuraamisesta maahan, ja nekin oli mainiot. Sitten humputeltiin tovi.

Minusta Koodilla oli tänään tosi hyvä asenne. Vaikka se haluaakin humputella narupallolla enemmän kuin tykkäisin, niin se teki kaikki liikkeet tosi reippaasti. Mikä tulee nyt tehotreeniin on seuraamisen käännökset oikealle, Koodi haluaisi nimittäin vaihtaa puolta mun takaa.

Tehtiin lopuksi vielä lenkki hienossa säässä. Koodi oli hyvin kuulolla vapaana, ei tarvitse kuin kerran käskeä. Ollaan myös tehty viime aikoina käskysanojen erottelua, mikä on "odota" ja mikä "täällä". Ovella sanon kaikkia muita sanoja mutta vasta "saa mennä" käskyllä saa liikkua.

Mitä Koodiin tulee muuten, epäilen että se on vähän "hyvin syönyt". Sellainen ei sovi pennulle, eli nyt se saa vähemmän ruokaa. Kylkiluut siis tuntuu hyvin, mutta minusta sen vyötärö ei näy. Voihan se olla että se on sellainen "tankkimalli", mutta vähän epäilen. Pienikin lisäpaino voi olla todella raskas sille kantaa, ja kun se on vielä kehitysvaiheessa.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe