Kokeenomaiset

08:11

Eilen illalla oli MT3 treenit. Tiedossa oli kokeenimaiset. Huihai, eihän meillä VOI-liikkeet ole millään mallilla. Viime kokeiden jälkeen en ole treenannut kertaakaan, koska olen ollut reissussa.

Treenit oli aika luksusta sillä olin ainoa osallistuja. Viereisessä kehässä oli tokoepikset, eli sekin aiheutti omaa häiriötään. Rakennettiin ensin kehänauhat että saataisiin vähän vaikeutta hommaan, ja sitten kävin hakemassa Monnin.

Eka setti oli: kaukot - luoksetulo - seuraaminen

Monni ei ehkä ollut ihan ready, eikä se halunnut nousta kaukoissa istumaan. Piti käydä vähän kauluksesta nostamassa. Muut siirrot sujui oikealla tekniikalla, ihan ok. Yksi ennakointi. Luoksetulo muuten ok, paitsi ohjaaja sekoilee käskyissä. Sanoin myös käskysanan aivan liian aikaisin. Lisäksi pitää Monnille opettaa että makuusta saa lähetä juoksemaan. Se kun epäröi että saako sieltä lähteä (miettikö paikkamakuuta tms.)

Toinen setti: metallinouto - liikkeestä istuminen - hyppynouto
Liikkeiden välissä Carita ehdotti pari asiaa, ensin, tee pari kontaktiharjoitusta juuri ennen kehäänmenoa, että saat sen kuulolle. Toiseksi, perusasentoon tultaessa on tärkeämpää että Monni on oikeassa paikassa etkä sinä, eli jos Monni siirtyy liian pitkälle eteen, tee oikealle käännös ja sitten auta perusasentoon. Nämä molemmat vinkit oli aivan mahtavia. Monni oli paljon parempi mennessä kehään, eikä perusasennoistakaan tullut "taistelua".

Metallinouto oli vieraalla kapulalla. Monnin katse kiinnittyi kapulaan tosi hyvin. Pieni vinkaisu lähdössä, mutta muuten ihan kivi. Ravilla kuitenkin takaisin. Liikkeestä istumisessa unohdin viritellä ja Monni jäi seisomaan (pahus). Hyppynoudossa (myös vieras kapula) oli vähän lahna, mutta nouti ihan ok, ja takaisin tullessaan pääsi leluun kiinni. Nyt tulen ruinaamaan vieraita kapuloita kaikilta, että siitä ei tule mitään ällöä. Ja tehdään vielä palautustreenejä.

En ollut ihan tyytyväinen suoritukseen, mutta nämä liikkeet on "ihan ok" mallilla. Ei superhyviä, eikä todellakaan kisavalmiita.

Nyt jää sitten vielä 2 mörköä: ruutu ja tunnari. Tehtiin pari target ruutua. Ensin niin että lelu oli ruudussa. Se sujui hyvin. Sitten toinen toisesta suunnasta ilman targetia. Monni lähti haukkuen, mutta ihan tosi hienosti ruutuun. Stoppasi ja heitin lelun. Nyt sillä oli hyvä asenne. :) Teemun kanssa tehtyjen treenien jälkeen päätin just tehdä läheltä ruutua (vaikka ei sais sinne jäädä). Monni tarvitsee paljon perustreenia, ennenkuin voi lisätä matkaa. Matkan lisäys on myös erillinen kosketusalusta projekti, eli vahvistetaan ruutua monella eri tapaa. Sitten täytyy muistaa se ruutuseuruukin vahvistaa niin oikealle kuin vasemmalle.

Tunnaria piti ottaa vielä illalla kotona, mutta Monni ei ollut sellaisessa mielentilassa että se olisi kannattanut, joten päätin jättää sen tälle illalle. Vihii mitkä mahtavat häiriötreenit saa viikonloppuna Hakunilan Urheilupuistossa, 17 000 Jukolanviesti osallistujaa. Ajattelin mennä tekemään "helppoja juttuja" sinne vilinän keskelle. :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe