Mikä ruutu?

07:38

Kävimme eilen Teemun kanssa aamupäivällä ojangossa treenaa tokoa ja agilityä. Monni oli aika väsynyt lauantain agi-kisojen jälkeen, joten ei ehkä ollut maailman paras treeni. Alkuun otettiin Monnin kanssa seuraamista. Se oli todella hankalaa kun Teemu oli kehän reunalla. Sinne katse kääntyi monta kertaa. Kuitenkin aika hyvin Monni kesti tätä ihan tavattoman suurta Teemu-häiriötä. Seuraamispätkien jälkeen otettiin noutoa. Vitsi että Monnilla on nyt hyvä nouto. Laukkaa takaisin :) Vahvistin eri noudoilla pari asiaa 1. laukka takaisin 2. Nopea ote kapulasta. Syy tähän on se että haluan että Monni ei jää haahuilemaan, vaan nappaa sen kapulan ja haluaa tulla luokse. Ei mitään löysiä otteita.

Olin vienyt aikasemmin alustan ruutuun. Tänään ei kyllä ruutu ihan sujunut. Pari kertaa meni tosi hyvin targetille, ja pari kertaa oli ihan susi. Suuri ongelma on se lähtö mun luota, kun Mo on tottunut aina tulemaan luokse, on ilmeisesti itsenäinen lähtö haastavaa. Kyllä Monni tietää minne pitäisi mennä, kantti ei ihan vaan kestä. Sen takia aion nyt targetilla ensin sitä matkaa lisätä, ja tän jälkeen taas ruutua. Ja varmaan Kirsin ohjeiden mukaan aloitetaan pienellä ruudulla. Silloin tällöin otetaan myäs leluruutua, että ruutu pysyy mielenkiintoisena. Mutta nyt aloitetaan ruutukuuri tosissaan.

Otettiin vielä lopuksi kaukoja, jotka oli tosi hitaat. Ei meinannut nousta istumaan. Päätin että yksi istuminen saa riittä. Se kun tuli, päätettiin treenit siihen.

Sandyn kanssa mentiin vielä keppejä hiomaan. (Tuskaa). Harmittaa kovasti että ei ole ohjureita, koska niillä ollaan aina saatu keppejä eteenpäin, nyt ne on sellaiset semihyvät, mutta ei saada 100% onnistumista joka kerta. :(

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe