Vihdoinkin TK2

11:14

Nyt saan tehdä jotain hauskaa. Saan liittää Monnin nimen eteen tunnuksen TK2. Pikku monsterini teki eilen hienon AVO-suorituksen saaden 179,5p. Voitettiin luokka ja saatiin KP, sekä tietenkin se tavoitteena ollut TK2.

Tässä pisteet
Paikkamakuu 10
- Monni taas tärisi kuin pikku elukka siinä makuussa. Se ilmeisesti on niin jännittynyt. Mutta se pysyy varmasti :)
Seuraaminen taluttimetta 7
- Yök, mikä seuraaminen. Mulla oli oikeesti naama hymyssä, ja katselin eteenpäin. Kuitenkin Monni oli ihan lahna. Se ilmeisesti tietää että täällä ei saa palkkaa = vaikeuta treenejä että seuraaminen tuntuu kehässä helpolta.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
- Monnin varma liike, oli tänäänkin varma, vaikka ennen koetta se istuutui. No nyt saa sitten istua niiiin paljon kuin haluaa voittajassa :D
Luoksetulo 9
- Monni lähti hyvin, toosi mainio stoppi, MUTTA rupesi haistelemaan maata. Mä siitä panikoiduin ja sanoin vielä sivullekäskyn eteen Monnin nimen. Onneksi siitä ei rokotettu.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
- Hui kun tämä liike jännittää aina. Monni lähti hyvin seuraamaan, ja sanoin "halt" pitkällä H:lla, ja ihan mies pysähtyi kuin seinään.
Noutaminen 8
- Monni lähti vähän vinkuen noutamaan, laukka kapulalle ja takaisin! Kuitenkin sylkäisi kapulan heti suustaan kun pääsi viereeni, ja jouduin sen itse nostamaan, eli siitä pisteitä pois. No sanoin siinä lopussa "tuomaripuhuttelussa" että en voinut sellaista siltä vaati kun nyt se on pääsyt aina leluun kiinni vaan laukkatuonneista. Eli vielä pitää se viimenen silaus treenata.
Kauko-ohjaus 8,5
- Mielestäni oli ihan p***a. Eka istuminen oli sellainen puolittainen. Tokalla istumisella jouduin antamaan kaksoiskäskyn. Oli todella rumat!
Estehyppy 10
- Nyt autoin Monnia perusasentoon, että ei "taisteltu" siitä. En myöskään viritellyt, ja kuitenkin tuli taas pikku vinku. Mutta tosi täpäkkä ja hieno hyppy. Takaisinkin tuli tosi makeesti!
Yleisvaikutelma 9
Tuomari sanoi että kiva olli katsella meidän menoa. Että hienosti toimii Gubbe, ja tästä on hyvä jatkaa. :)


Ja kyllä me tästä jatketaan. Jotenkin on tosi ihana fiilis, tehtiin me se mikä oli kevään tavoite mutta samlla on takki vähän tyhjä. Kysymyksenä on, että riittääkö rahkeet VOI-luokkaan?

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe