Ärritehistä

08:54

Tiistaina oli Monnin kanssa tehistreenit. Minulla oli treeniparina Tiina. Suunnitelmissa meillä oli ruutua ja noutoa.

Ruutua otettiin niin että Tiina näytti missä ruutu on, ja minä lähetin Monnin ruudulle. Se lähti ihan hyvin. Sitten toinen kerta jossa ei näytetty ruutua vaan suora lähetys. Sitten otettiin välissä seuraamista ja luoksetuloa. Halusin nähdä että osaako Monni sinne ruutuun jonkun toisen tehtävän jälkeen, ja kyllähän se osas. Mä kuitenkin palkkasin sen eri kohdissa. Tuli Tiinalta hyvää palautetta, että kannattaa miettiä mitä treenaa, oikeata paikkaa vai lähtöä ruutuun. Tehtiin vielä kosketusalustalla ja silloin Monni ampasee suoraan oikeaan paikkaan. Tiina myös huomautti että olen paljon rennompi lähettäessäni targetille, koska luotan siihen että se menee. Ja tämä on TOTTA! Mähän teen siitä itse ihan epävarman niissä lähdöissä kun ei oletargetia, koska olen itse epävarma sen toiminnasta. Nyt päätin sitten pilkkoa ruudun vielä pienempiin osiin:
- ruudun lähtöjä
- oikeaa paikkaa
- ajattelin aloitella uutta temppua, (vielä ilman käskysanaa), jolloin Monnin pitää seistä keskellä neljä tötsää, eli sama periaate kuin ruutu. Sen teen naksulla sheippaamalla.
Eiköhän me tästä saada vielä ruutua??

Toinen osa treeniajasta pyhitettiin noudolle. Ensin minä ja Tiina ihailtiin tuota mahtavaa, maailman hienointa tuotetta nimeltä noutokapula. Silla leikittiin, ja hetsattiin Monnia. Tarkoituksena oli saada se noutamaan kapula ekalla käskyllä. Tiina vei ekalla kerralla kapulaa vähän piiloon, Monni ei ollut perusasennossa, vaan sai lähteä suoraan hakemaan. Ja hyvin haki, tuli laukassa takaisin. Sitten toisella kerralla taas hetsattiin, mutta sitten heitin kapulan ja muutuin passiiviseksi. Monni nouti taas ekalla. Viimeinen oli ehkä vaikein. Taas hetsaus, ja kapulan ihailemista, ja Tiina vei sen piiloon, ja minä muutuin passiiviseksi. Monni vinkui vähän siinä perusasennossa, mutta nyt siitä ei välitetä. Lähti käskyllä vähän epäröiden hakemaan, mutta lähti kuitenkin. Lopetettiin tähän, eli kolme ekalla käskyllä lähtöä riitti meille. Tämäkin tästä rakentuu hiljalleen taas.

Otettiin vielä lopuksi paikkamakuu, joka oli taas suvereeni. Kaiken kaikkiaan oli hyvät treenit, ja kiito Tiinalle kaikista kommenteista. Tehistreenit on kyllä niin mahtavia, mahtava porukka ja aina tulee hyviä kehitysideoita!!

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe