Ohjattua noutoa

09:55

Eilen oli mulla ja Teemulla logistisia ongelmia, jonka takia en päässyt tehistreeneihin. :(
Päätin kuitenkin treenata kotona ohjattua noutoa. Ohjasin Monnia niin oikealle kun vasemmalle. Ihan selvästi vasen oli sille hankalampi ymmärtää. Tehtiin aika monta toistoa kunnes meni oikein molempiin suuntiin kun käskin. Vire oli kuitenkin hyvä. Otin vielä lopuksi yhdellä noutokapulalla oikealle ohjaamista. Se sujui toosi hyvin. Nopea nouto ja paluu viereen.

Päätin vielä ottaa VOI-kaukot, ja laitoin Monnin tassujen eteen lehden, jotta näkisin edistääkö. Tämä oli eka kerta kun siinä oli "este" edessä. Monni teki kuitenkin kaikki vaihdot tautisen hyvin, ja tarkasti. Seiso-maahan asennossa ei edistänyt yhtään. Vaihtelin myös aikoja liikkeiden välillä, jotta tehtäisiin siitä vaikeampaa. Monni oli tosi keskittynyt. Hieno suoritus kaiken kaikkiaan. Nyt sitten vaan matkaa lisäämään. Meillä ei ollut kun sellainen 6-7 metriä väliä. Mutta pikkuhiljaa sitä kasvatetaan.

Sitten pitää kait alkaa miettimään niitä AVO-kokeita nyt keväällä. Jos ottais kokeen kerran kuussa, mutta ehkäpä pitää strategisista syistä säästää yksi AVO-koekerta SM:eihin. Koska VOI ei todellakaan ole SM:eihin mennessä valmis. Oi, tätä valinnan vaikeutta :D

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe