Vuoden ekat agit

08:58

Eilen käytiin Sandyn kanssa agilitaamassa. Sandy oli niin into pinkeänä. Oli irtoamistreenejä ja Sandy irtos tosi hyvin. Eka rata meni toosi hyvin. Toisella radalla Sandy muisti ekan radan, ja se luuli tekevänsä oikein. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen. Sillä oli hyvä vauhti, ja paljon intoa. Teki paljon kieppejä, mikä viestii että tämän on kivaa. Kun päästiin kotiin se nautti matolla pyörien. Ilmeisesti oli hyvät treenit. Sandy sai vielä kunnon venyttelyt kotona treenien jälkeen. Sandy taipuu paljon paremmin oikealle. Se melkeen jättää tekemättä vasemalle jos ei palkka tule heti, joten pitää venyttää enemmän vasemmalle.

Monnin kanssa jumpattiin litteällä tasapainopallolla illalla. Takajalat olivat pallolla, ja tehtiin erilaisia istu-maahan-seiso asentoja, ja taivutuksia. Ihan selvästi Monni pitää painoaan enemmän vasemmalla takajalalla. Johtuneeko tokosta? Yritän nyt taas tsempata näiden jumppien kanssa, koska ne ovat todella tärkeitä.

Monni on Teemun kanssa opetellut kuolemaan. Vielä ei näytä ihan kuolleelta, mutta aika hyvin se oppi 10 minuutissa homman.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe