Kylmää ilmaa

11:14

Olipas taas viikonloppu! Meidän koirat on kyllä -20 asteessa jo niin "Fifejä" että eivät ulkona halua olla. Päätin siis jättä lauantain vapaa-harkat väliin.

Onhan se tietenkin ikävää jättä yhtään harkkaa väliin, mutta pitää ajatella koiran parasta. Tehtiin kuitenkin kotona treenejä. Eli sitä seisomista neljän tötsän välissä, mikä rupeaa jo sujumaan. Monni etsi paikkaa aika hyvin jo. Ja sitten kaukoja. Monni on taas ruvennut seisomisesta maahanmenossa tekemään vanhalla tekniikalla, ja edistää. Me siis treenataan lähietäisyydellä "nojaamista". Eli peppu nojaa takajalkojen taakse maahan, eikä niin että suoraan mahalaskulla mennään maahan. Tässä tarvitaan kyllä toistoja että saadaan se hyväksi. Kuitenkin kaukot on hyvät Monnilla, se tekee erittäin tarkkaa työtä, keskittyneesti. Tänään jatketaan töiden jälkeen hiomista.

Olen päättänyt yrittää korkata VOI-luokka 16.9. oman seuran kokeissa. Se voi olla aika killeri, jos just ollaan pari viiikkoa oltu häämatkalla ;) No, Monnin pitäisi ainakin puhkua intoa kun ei ole silloin päässyt treenaamaan kahteen viikkoon...

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe