Ruudun osia ja ohjattua

20:03

Monnin kanssa käytiin perjantaina ja lauantaina treenaamassa tokoa. Monnilla oli jo kotona perjantaina into päällä, se on ollut lähdöissä vähän vaisu viime aikoina. Nyt kun on taas lisätty positiivista vahvistamista ja vähentänyt vaatimista, mieli on taas muuttunut virkeäksi.

Perjantaina otettiin jääviä, ja ruudun seuraamisia. Monni teki jäävissä kaikki seisomiset ja maahanmenot oikein!! Se oli mahtava. Tarkoituksena oli ottaa seuruuta ja Korrien ohjeiden mukaan jäävä liike oli palkka. Tämä sujui tosi hyvin. Maahanmenot oli taas säpäköitä ja pysähtymisetkin oli nopeita. Nyt vaan lisätään itseluottamusta näihin liikkeisiin.

Ruudun seuraamiset otettiin niin että laitoin Monnin maahan. Peruutin ja lähdin kävelemään kohti, "kisaolemuksella". Sitten käännyin vasemmalle tai oikealle, ja vähän ajan päästä huusin Monnia. Eka lähtö sujui hyvin, silloin olin vielä aika lähellä, matka ei ollut niin pitkä. Toisella kerralla Monnin lähtö oli huono. Sanoin höpshöps, ja otettiin uudestaan. Nyt lelulla, ja hyvin tuli luokse. Palkaksi tietenkin leluriehua. Otettiin vielä pari kertaa, ja lähtö oli hyvä, samoin kuin asento.

Sitten oli vielä vuorossa noutoa. Otettiin Mirjamin ohjeiden mukaan noutoja läheltä. Monni teki taas mahtavaa työtä, ja lähti ekalla käskyllä joka kerta. Hienoa! Otettiin vielä aksahypyllä kahdeksikkoja noutokapula suussa. Sekin sujui niin kuin rasvattu. Taitaako nouto taas olla kivaa? :)


Lauantaina otettiin Hakkilan hallissa ohjattua noutoa. Carita opasti meitä ohjatussa, koska ihan suoraan sanoen, en tiennyt miten olisin jatkanut. Otettiin vasen puoli. Sinne laitettiin ensin kosketusalusta ja namia. Sitten lähetys vasemmalle. Tämä toistettiin pari kertaa. Sitten tehtiin niin että siinä oli nami ja noutokapula. Namin Monni söi, mutta kapulan nostoa se ei ymmärtänyt. Sitten Carita ehdotti että Monni jätetään merkille, ja menen itse vähän lähemmäs kapulaa. Tehtiin niin. Käskin Monnin vasemmalle ja noutamaan, ja siitä se sitten lähti. Palkka tuli heti nostosta. Kun matka takaisin mun luokse ei ollutkaan niin pitkä niin nouto oli varmempi. Eli pikkuhiljaa hivuttaudun kohti oikeaa paikka, nyt palkkaan nostosta. Ja nyt tehdään ensin vasemmasta varma, ja sitten kun se on aika lailla koossa, siirrtyään oikealle. Monni tajus homman yllättävän nopeasti. Ja kiva että noutokaan ei näytä tuottavan ongelmia enää :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe