Viikonloppu tokot

10:14

Voi voi kun kirjoitukset laahaa perässä. No onhan se joskus ihan terveellistä olla poissa tietokoneen ääreltä.

Keskiviikkona meillä oli Sandyn kanssa agilityä. Oli kepeillä irtoamistreenit missä kouluttaja palkkasi keppien lopussa Sandyn. Sandy oli kyllä niin ahne, että se ei yhtään keppejä halunnut mennä, vaan suoraan namin luokse. Saatiin me pari ihan hyvääkin kappitreeniä. Muurille oli ostettu rautaiset kuvut, ja Sandy kieltäytyi hyppimästä. Se aina kiersi esteen. On se fiksu tyttö ;) Heti kun otettiin pois ne kuvut se hyppäs muurin ihan normaalisti. Miten se voikaan saada sellaisen tunteen päälle, että tuosta en kyllä hyppää. Voimme siis vain uneksia että voisimme siellä kisata kun ei se niiden rautojen yli hyppää.. :(

Sitten oli ympyränmuotoinen rata. Siinä sai Sandy pinkoa. Munkin täytyy muistaa joskus vähän höllää vauhtia. Minusta Sandy aina juoksee niin lujaa, että minunkin täytyy pinkoa, mutta ei tällä kertaa. Sandy lukee minua todella tarkasti. Mun täytyy keskittyä ihan 100% ohjaamaan, tai menee rata väärin. Heti kun vähän hölläsin otetta, Sandy teki virheen. Ja se oli ihan mun moka. Vika rata meni sitten ihan täydellisesti, ja jo oli Sandy poikki. Kotiin tultaessa se meni heti nukkumaan. Venyttelyt jäivät aika lyhytkestoisiksi.

Perjantaina mentiin Monnin kanssa tokoilemaan. Otettiin jättäviä, ja ruutua. Treenit meni ihan ok. Ei niistä sen enempää. En ota enää Monnia treenamaan niin kauan kun mulla on koulutuksia. Se on ruvennut hölläämään, kun olen sen kanssa esittänyt tiettyjä juttuja. Nyt saa siis Sandy toimia perjantaisin treeni/demokoirana.

Sandy pääsi myös lauantaina Hakkilan hallille treenaamaan tokoa. Monni oli vähän oudolla fiiliksellä aamulla, korvat ei kuunnellut, joten se sai jäädä kotiin miettimään. Sandy sen sijaan suoritti loistavan seuraamispätkän hihnassa. Tehtiin myös noutoa, ja se oli vikkelä hakemaan kapulaa. Sandyn haaste on kapulan pito. Se haluaa siirtää sitä suussaan, vaikeata palkkaa oikeasta, kun se alkaa sitä siirtämään sekunnin päästä nostosta. Tehtiin vielä luoksetuloja keskellä kenttää, molemmin puolin oli häiriökoiria. Sandy ei ottanut niistä ollenkaan häiriötä, vaan tuli nätisti sivulle. Voi kun sekin kivasti kehittyy. Ongelmana meillä on seuraamisen maahanmeno, se on niiiiin hidas. No, treenaamalla sekin korjaantuu.

Kävin vielä sunnuntaina katsomassa Teemun ja Monnin agitreenejä. Voi että kun ne on hyviä!! Rata oli aika vaikea, paljon kiemuroita, ja hyvin ne suoritti radan, vaikka aina löytyy korjattavaa. Oli kiva nähdä Monnin keskittyneisyys. Sinä aikana kun Teemu keskusteli kouluttajan kanssa, Monni istui suoraan Teemun edessä tuijottaen. Näytti siltä että Monnin aivoissa oli vain Teemu ja agility. Tuli niin ylpeä olo meidän pojasta. Toiset koirat ne vaan hiipii ympäriinsä ja haistelee, mutta Monni se vain istuu ja odottaa seuraavaa lähtöä. :) Oli varmaan ihan hyvä että sanoin Teemulle heti ekan kerran kun näin ne treenaavan, että Monnilta pitää kieltää haistelu. Asia ymmärretty ja paljon paremmin hanskassa, koko ajan. Kunpa vielä ne juoksuiset nartut jäisi kisoissa kotiin....

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe