Tunnari ajatuksia

14:13

Tiistain tehistreeneissä jatkettiin tunnarin rakentamista, mulla on Marja treeniparina.

Edelleen tötsien alla tunnarikapulat. Aloitettiin sillä että metrin päässä oli oma kapula. Sitten se oli ihan tötsien takana. Sitten tötsien välissä, toisten tötsien välissä ja kuuden kerran jälkeen lopetettiin. Monni ei aina nähnyt että tunnari vietiin. Omaa tunnaria ei aina laskettu maahan ekana. Nyt oli hyvä vire Monnilla. Ensi kerralla ajattelin nostaa vähän tötsiä tunnareiden päälle. Katsotaan miten se silloin sujuu.

Otettiin myös kaukoja niin että oli Monnin takana oli namikuppi johon Marja aina tiputti namia. Ensin Monni oli vähän ymmällään, kun mä en käynyt siellä namia tiputtamassa, mutta sitten kun se hoksas homman niin kaukot oli kyllä niin siistejä! Ja se takapuolikin laskeutui oikeaoppisesti takajakoljen taakse. Otettii eri välimatkoilla kaukoja, ja hyvin sujui. Monni oli myös tässä kivassa vireessä.

Otettiin vielä lopuksi ruutua, joka, noh, olisi voinut olla parempi. Ruudussa oli namia, ja tämän takia piti alue katsoa läpi tarkasti. Mutta sitten kun oikeasti Monnia tästä toruin niin pari vikaa ruutuun menoa oli hyvä. Mitäs nyt haukusta, sehän on helppo saada pois (köh, köh) ;)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe