Riehumista

08:47

reaching after the ball

Nyt on taas kivaa kun säät on vähän "lämpimämmät". Käytiin eilen ulkona sellaisella riehumislenkillä. Sandyn kanssa edelleen treenataan sitä patukkaintoa, ja eilen lenkillä oli patukka mukana taas. Sandy sai oikein riehakkaat patukkaleikit, ei tahtonut ollenkaan lopettaa leikkimisen. Se kirmasi pitkään ympäriinsä ylpeänä patukka suussa. Leikkittiin repimisleikkejä, ja Sandyn rakastamaa jahtaamisleikkiä. Vaikka aina sanotaankin että koiraa ei saa jahdat,a niin Sandystä se on kyllä kivaa. Se oikeen tulee siihen eteen ärsyttää "et saa kiinni"-meiningillä.

Monnin kanssa tehtiin eilen illalla kaukoja. Nyt sujui jo välimatkalla taas seiso-maahan vaihto niin kuin pitää. Ongelmaksi tuli kuitenkin maahan-seiso vaihto. Se ei yhtään halunnut nousta seisomaan. Pari kertaa kävin sen nostamassa pystyyn, ihan vain vaatiakseni että se sieltä nousee. Ja kyllähän se siitä alkoi nousta. Tehtiin niin palkkausta kädestä kuin takapalkkaa. Kaukojen takapalkkaus on Monnin kanssa toimiva systeemi, se kun ei uskalla luvatta käydä namikipolla. Ajattelin tänään tehistreeneissä jatkaa tätä.

Lisäksi otettiin sivuaskelia. Ne askeleet on todella hyvät, ei siinä mitään, vaan kekityttiin hiljaisuuteen. Meillä on kasvanut pieni vinkuongelma mun huomaamatta (ilmeisesti), ja siihen puututaan nyt. Saatiin hyviäkin peruutuksia ja sivuaskelia hiljaisuudessa. Minusta on vain niin harmi että joutuu kieltämään sen vinkumisen. Ollaan tehty niin paljon sen eteen että toko olisi mahtavaa, niin on ikävä että sitä joutuu nyt vähän torumaan. En ole kuitenkaan huomannut kokeissa tätä vinkuongelmaa, että olisiko se vain treeniongelma? Parempi siihen on kuitenkin puuttua, ettei siitä tule kokeissa pisteenmenetyksiä.

Jos sää pysyy näin hienona, voisi taas ottaa taskuun kameran, ja toivottavasti saada tällaisia viime vuoden kaltaisia kuvia :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe