Edistystä tapahtuu

08:07

Pieni toivonvalo pilkahtaa kaukaisuudessa. Eilen tehsitreeneissä edistyttiin tunnarissa wippii. Viikonloppuna tehtiin tunnaria niin että laitettiin kasa keskelle ruohikkoa. Teemu vei aina yhden oman kapulan jonnekin sinne lähelle. Ensin se oli 2m vähän vasemmalla taaenpana, sitten sama oikealla. Sitten metrin päässä vhän vasemmalle, ja sitten oikealle. Sitten ihan kasan takana 50 cm päässä, ja lopuksi ihan kasan takana. Tämän jälkeen tehtiin vielä yksi jossa kasaa oli vähän levitetty ja kapula siinä takana. Joka kerralla Monni toi oikean!!

Eilen Hanne oli parini ja tehtiin samalla lailla, mutta nyt aloitettiin metristä molempiin suuntiin. Sitten ihan kasan takana 50 cm. Sitten ihan kasassa kiinni, ja lopuksi niin että kasa oli vähän levitelty. Ja taas Monni toi joka kerta oikean. Se jopa käytti nenäänsä tosi hyvin. Pitäisikö kuitenkin sanoa että Monni valitsi oikein. Koska kun se on ne nostanut se tulee vähän matkaa ja alkaa sitten jyrismään tunnaria. Muahan se ei vielä tässä vaiheessa haittaa yhtään, koska nyt haetaan vain onnistuneita suorituksia. Olen aina merkinnyt sen oikean kapulan naksuttimella. Pikku hiljaa vähennän myös naksutusta, että Monni ei luule että jos se nostaa ja naksutus ei kuulu niin kapula on väärä. Lisäksi pitää alkaa olla hiljaa, ja antaa sen tuoda se kapula, ettei se mene epävarmaksi sitten myöhemmin. Kuitenkin olen tooosi tyytyväinen että ollaan nyt päästy vähän eteenpäin tässä asiassa.

Nouto takkuilee edelleen. Aivan kauheata kuraa! Tiedän että Monni osaa, mutta nyt sillä ei vaan ole yhtään motivaatiota noutaa tasamaalla. Hanne ehdotti että jätetään pois liike ja vaan leikitään sillä kapulalla. Monni ei oikein tahtonut sillä leikkiä, mutta muutin leikkiä niin että noudosta pääsi patukalle, ja siitä Monni tykkäsi. Nyt vain pari toistoa monta kertaa päivässä, niin katsotaan että edistyykö yhtään.

Lopuksi tehtiin vielä seuraamisen aloituksia. Huomasin tässä yhtenä päivänä että Monni on tosi hyvällä asenteella seuraamisessa jos sen palkkaa pallolla. Tehtiin siis lyhyempiä ja pitempiä seuraamisia jotta sain seuraamisessa hyvät lähtöpalkat, ja hyvästä seuraamisesta tuli myös palkka.

Hanne teki tosi hyvän treenin, eli 4 liikkettä jossa joka välissä pieni palkka ja sarja jatkuu. En ole sellaisia itse muistanut vähän aikaan tehdä. Joten ajattelin että loppukuusta tekisin sitten sellaisen. Tulee palkkaa, mutta kuitenkin jatkumoa.

Tänään on suunnitelmissa ottaa väh. 2 noutotreeniä. Luultavasti lenkin yhteydessä. Pari toistoa, ja lenkki jatkuu, pari toistoa jne. Toivotaan että saadaan siihen fiilistä. :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe