Toko-koe 14.4.

22:17

Aamulla lähdettiin liikkeelle rennoissa merkeissä, rauhallisesti. Koska koe oli vain 10 min. päässä Teemun mummin luota, kävin ilmoittautuu ja sitten lähdettiin vielä ottamaan yhdet noutotreenit. Otin Monnin uuden lelun josta se oli tykännyt enenmmän, ja siinä kävelytiellä hetsasin sitä ja heitin kapulan. Monni ei noutanut. Kävin ihan viileän rauhallisesti hakemassa noutokapulan, ja muutuin passiviseksi. Monni seisoi siinä toljottamassa, että mitä ihmettä? En huomioinut sitä ollenkaan. Vähän ajan päästä heitin uudestaan, silloin Monni nouti kapulan ja sai heti lelun. Päätin jättää treenit tähän ja mennä onnella kokeisiin.

Monni oli tosi hermostunut koepaikalla, se oikein tärisi. Tehtiin sivulletuloja, ja palkkasin niistä runsaasti. Sitten alkoikin jo koe. Meidän numero oli 13, oltiin kolmansia vuorossa, eikä ollekaan ollut meille epäonninen numero. Tulos olikin mielestäni mahtava 178 p, AVO-1 tulos ja luokkavoitto!

Paikkamakuu 10
(tärisi vähän kylmyyttä/jänskätti)

Seuraaminen 7,5
-kauhea! Olin siinä ennen kehäänmenoa tehnyt seuraamisia, ja lähtöjä. Silloin sujuin hyvin, mutta kehässä se sitten valui ihan kauheasti. Hyihyi. Pitää tehdä kehäänmenoja, ja siitä heti seuraamisia!

Maahanmeno 9,5
-en tiedä mistä puoli pistettä lähti

Luoksetulo 9
-stoppasin vähän liian myöhään

Seisominen 9
-nyt annoin ihan tosi hiljasen käskyn ja se toimi!! Monni jäi seisomaan. Ilmeisesti tässä liikkeessä mun vasen käsi on lamaantunut, mitä voidaan tulkita kaksoiskäskyksi. Pitää siis tarkkailla sitä.

Nouto 7
-vinku lähdössä ja ravipalautus. (Aivan sama, MONNI TEKI NOUDON; VIHUUUU!!!)

Kaukot 10
-Taitava pieni otus <3

Este 8
-Vinkulähtö

Kokonaisvaikutus 9

JEE! Vaikka nyt ei ihan kaikkeen voi olla tyytyväinen kokeessa, niin piru vie 1-tulos tuli. Ja sitähän me haettiin. Vielä torstai-iltana sanoin Teemulle että en edes tiedä meenkö koko kokeeseen. Mutta oli hyvä että menin. Nyt on 2 AVO-1 tulosta plakkarissa. Kyllä meillä on paljon korjattavaa, mutta myös paljon hyvää :) ISO KIITOS TEEMULLE, joka sanoi että on jo pelottavaa miten paljon hän miettii tokoa ;) Ja kiitos kaikille onnitteluista fb:ssä. Nyt fiilis on taas miljoona kertaa parempi!! :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe