VOI-mitkä möllit

15:44

Pejantaina oli taas kouluttajien treenit. Olin sopinut koiralainasta Heidin kanssa. Eli sain kokeilla treenata ihan aidolla bc:llä. No miten se nyt on erikoista sitten? No sillä lailla että ei ainakaan joudu kumartamaan palkkaamaan. :)

Monnilla oli vapaailta, koska lauantaina oli mölli-VOI. Sandy sai sen sijaan puoli tuntia treeniä. Otettiin seuraamista, PA:ta ja ruutua. Joskus tuntuu että on ihan kaikkien edessä treeneissä. Joku tekee ohjattuu ja joku luoksarii, ja itse häärii siinä keskellä. Ei oo aina nin helppoa. Sandy oli kuitenkin etevä tyttö. Puolen aikaan vaihdoin Viimaan. Viima oli innoissaan päästä treenaamaan, mutta Heidin ja Jekun treenit aiheutti aika paljon häiriöö. Hienoa oli kuitenkin että Viima jouuti ylittämään itseään siellä. Paljon porukkaa oma mamma treenaamaassa, ja sitten joku tyyppi käskyttämässä. Ihan hauskaa se oli. Kelpiekuume on ihan äärimmäisillään.

Lauantaina heräilimme aikaisin ja pakkasin kamat. Ojangossa oltiin kahdeksan aikaan aamusta. Monni oli jo kotona ihan lähdössä. Se istui etuoven edessä valmiina lähtöön. Ihanaa jos sen into on palannut. Otettiin Monnin kanssa neljä liikettä.
Paikkamakuu 10
Seuraaminen 9 (ohjaaja antoi paaaaljon sihiseviä käskyjä juoksussa ;))
Luoksetulo 10
Kaukot 6,5

Seuraaminen oli aika karsea. Taas Monni oli kaukana, ja löysä. Ulkona ennen kehään menoa se taas oli aivan mahtava. Ehkä meidän ongelma on hallit ylipäätään.
Luoksetulo oli hieno!! Hyvät stoppi ja maahanmeno. Ohjaaja mokasi ja huusi Monni nimen kahteen kertaan. Muistui vasta mieleen toisen huudin jälkeen että ei saa kun lähdössä huutaa nimi.
Kaukoissa taas niin Monni häämäntyi kun eka siirto oli m-s. Ei me olla ikinä niitä treenattu :D Kun sanoin halt niin se katto mua ihan pöllönä, että ei ei mami vetää nyt ihan väärin. Tokalla se nous istumaan. Istumisesta se sitten lähti käyntiin, ja osas loput liikkeet (hölmö).
Arvaa mitä sitten sunnuntaina harjoiteltiin? Kyllä seisomisella alkuja.

En ottanut noutoja kun ne on vähän kesken. Ihan ok suoritus. Ei nyt ihan parasta, mutta siitä on hyvä lähtee rakentaa.

Tänään on tehistreenit.
Ajatuksena on ottaa ruutu, seuraaminen ja nouto. :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe