Tokoilua Kokkolassa

22:01

Perjantaina lähdettiin Teemun ja Monnin kanssa kohti Kokkolaa, kahden syyn vuoksi. Teemun sukulaiset asuvat siellä ja saatiin paikka toko-kokeeseen. Ollaan koko viikko treenattu noutoa, ja aina yhtä huonosti meni.

Kokkolassa kun lähdimme perjantaina iltalenkille, otin kapulan mukaan ja päätin kokeilla noutoa. Aina Monni lähti ekalla kapulalle, mutta palasi ilman sitä. Tokalla käskyllä se nouti. Ja aina sama juttu. Teemu oli koko lenkin mukana, ja molemmat pähkäiltiin tät noutoa. Sitten kolamnnella treenikerralla Teemu sanoi että nyt Monni on ymmärtänyt liikkeen niin että ekalla käskyllä mennään sinne, ja vasta tokalla noudetaan. Sitten kun Teemu oli sen sanonut sehän oli ihan päivänselvää.

No mitä tehtiin. Teemu kävi hakee Monnille uusia leluja Minimanista, kun se oli siinä vieressä. Monnille uusi lelu on ihan ultimate price. Se rakastaa uusia leluja. Ulostullessa Teemu oikein kiusas Monnia, vingutteli leluja, ja sanoi hetsaavalla äänellä että ohhhoo, mitä täällä on. Monni meni ihan sekaisin, kun se tiesi mitä siellä oli. Teemun ollessa kaupassa mä olin pähkäillyt sellaisen strategian, että jos Monni ei ekalla nouda, niin otan kapulan pois ja ryhdyn passiviseksi. Eli poistetaan sekä työväline että palkka.
Mentiin läheiselle parkkikselle, ja oikein ärsytettiin Monnia. Sitten heitin kapulan aika lähelle ja sanoin nouda. Monni lähti hakemaan, meinas jättää ottamatta, mutta kun palkkio on tarpeeksi houkutteleva (uusi lelu) se nappas kapulan ja lähti tulemaan. Siitä se sai heti ihanan uuden lelun. Sitten jahtasin sitä ympäri parkkista. Tehtiin sama uudestaan. Uusi hetsaus, uusi lelu (erilaisella äänellä) ja heti se sen nouti. Tehtiin vielä yksi toisto, ja taas nouto. Ja jätettiin tähän.

Illalla päätin että tehdään vielä yhdet treenit ennen kisoja..

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe