Hyvää treeniä

08:44

Viikonloppuna oli kylmä, jos niin voi sano. Eipä se kauheasti haitannut sillä perjantaina illalla suuntasimme Koodin kanssa Ansun ja Ylvän luokse kylään leikkimään. Pennelit sai rauhassa riekkua, ja Koodi nukahti autoon kotimatkalla. Oli ihan pöllistynyt kun avasin luukun :D Hassu poika! Ja kiitos A&Y leikki-illasta :)

Launtaina oli höösäpäivä. Oli aamusta kouluttamista ja päivällä ratsastusta. Teemu oli siis perheen vetovastuu vuorossa. Nelikko kävi pellolla ja metsässä riehumassa. Kun tulin kotiin sain nähdä ihania kuvia reissusta. Koodin kanssa tehtiin jäävien seisomista, niin että laitoin K:n seisomaan, ja liikuskelin sen ympäri. Jos joku tassu liikkui, niin stiplattiin ja otettiin alusta. Koodille oli ehdottomasti vaikein kun yritin mennä sen ohi oikealta puolelta. Tehtiin myös perusasentoja, ja seuraamisen käännöksiä. Koodi on alkanut keskittymään nameilla ihan eri tavalla nyt, eli paaljon paremmin.

Eilen oli pentutreenit. Tehtiin kontaktia, sekä edessä että perusasennossa. Paikkamakuun alku- ja loppu, eli sivulta poistuminen ja sivulle tulo. Koodi oli ihan super! Pystyin poistumaan ja tulemaan takaisin ihan suorana, jo kolmannella toistolla, ja me ei olla ikinä tehty tätä ennen.
Tehtiin myös luoksetuloa, seuraamista ja häiriöseuraamista. Hauska oli namista kieltäytymistreenit. Eli vähän sen tyyppistä että jos ruohikosta löytyy namia, niin kielto ja jotain muuta tehtävää.

Tänään aamulenkillä Koodi oli ahne, ja se tuli kokoajan tarjoamaan seuraamista ihanien ydinluukeksien toivossa. No, minähän tietenkin palkkasin. Jos tuossa iässä tekee, niin mä palkkaan. Monni tän seuraamisrumban aloitti aamulla sillä että se seurasi alkumatkan kokoajan. Oli vähän tylsää, kun sitten ne ei enää halua sieltä sivulta poistua juoksemaan. Kaikki vapaana, ja ihan tiiviisti kiinni jaloissa. Ainoa on, että mä olen antanut K:n purra mun hihaa kun leikitään, mä vähän pelkään että tämä alkaa kostautua, sillä se pari kertaa yritti napsia. (Hyi, hyi minua! Skarppia, ettei tule seuraamisongelmaa).

Tässä vähän kuvia lauantain reissustaYou Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe