Treeniä pukkaa

21:42

Olen ollut todella ahkera treenaaja. Joka päivä on tultu treenattua viime aikoina. :)
Koodi siis on päässyt Teemun kanssa ATD:n babyaksa-ryhmään ja viettää siellä lauantaisin tunnin. Koodi oli ollut hieno oppilas, ja olivat jo tehneet takaaleikkauksia ym. Voin kertoa että sillä on draivia agilityynkin.

Sunnunataina tehtiin Koodin kanssa pentutreenit. Namiseuraamista, hyppyä, perusasentoa, pujottelua ja katsekontaktia. K oli pätevä, ja nykyään se on mielestäni tosi hyvin mukana treeneissä. Enää se ei ole yhtä kiinnostunut muista treenaajista.

Maanantaina Koodi oli demoilemassa mun ryhmille. Tehtiin myös perusasentoa, ja siinä kontaktin pitoa. Kapulan pitoa, sekä liikkeestä seisomista. Nyt alkaa se itse seisominen olla aika hyvä. Enää liikkui yksi etutassu kerran.

Tänään aamusta kävin poikien kanssa treenaamassa Vuokkosilla. Oli yllättävää että niin aikasin kun mekin ollaan liikkeellä niin jo 3 kenttää oli varattu. Onneksi saatiin mekin tyhjä kenttä.

Monni teki ensin:
Luoksetulo (palkatta): Ensimmäinen luoksetulo oli hyvä siitä, että Mo stoppasi hienosti. Maahanmenoa se ei sitten käskystä suorittanut ollenkaan. Mutta koska oli kokeenomainen treeni, en alkanut sitä korjaamaan.

Hyppynouto (palkatta): Oli ihan hyvä. Monni laukkasi hyvin kapulalle, mutta alkoi haistelemaan jtn hajua, nosti kuitenkin kapulan pian ja lähti kohti. Tuli hyvin laukassa.

Liikkeestä istuminen: Monni teki hyvin istumisen, palkkasin.

Kaukot: Muut oli tosi hyviä ja napakoita siirtymisiä, mutta seiso-maahan siirrolla etenee. Mo ei työnnä takapäätä tarpeeksi takajalkojen taakse, ja tämän takia edistää. Eli lisää lähitreeniä tiedossa.

Tehtiin myös luoksetulon kojaussarjaa pallolla. Nyt Mo oli hyvin kuulolla.

Koodin kanssa tehtiin lelukenttää. Sain Sirkeltä ohjeen, että kokeilisin viljellä leluja ympäri kentän ja aina valita joku muu lelu kuin se mikä Koodilla on. Kentällä lojui rottia, palloja, vetoleluja yms. Kun Koodi pääsi kentälle se oli ihan fiilareissa. Vaikeata oli valita minkä lelun ottaisi. Mä valitsin mun lelun sen mukaan mitä Koodi nosti suuhunsa. Mielestäni Ko reagoi tähän treeniin hyvin, mutta väsyi kaikesta miettimisestä myös. Tehtiin myös kiertoja oikealle, sekä lyhyttä seuraamispätkää. Ajattelin pitää kevyet treenit, sillä halusin että suurin puhti lähtee juuri tällä lelutreenillä. Ainakin minulla on vähän parempi tunne taas siitä mistä leluista Ko tykkää. Vaikka onhan se aika kaikkiruokainen.

Huomenna olisi taas tarkoitus käydä aamutreenaamassa. Nyt kun tähän rytmiin alkaa tottumaan, niin aamutreenailu ei ole yhtään paha rasti vaan itse asiassa kiva alku päivälle. Tietenkin illat jää vähän lyhyeiksi, mutta koirat saa ainakin vähän energiaa kulutettua ennen tylsää yksinoloa.


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe