Potuttaa, ei potuta

16:42

Kävin tänään aamulla treenaamassa kukonlaulun aikaa Ojangossa. En ole ainoa aamuvirkku sillä hallissa oli muitakin tokoilijoita. Sandy oli aivan kauhealla päällä, eikä halunnut millään rauhoittua (potuttaa). Ja sen takia se saikin vain maata. Tänään tuli kyllä sellainen fiilis, että sen olis voinut jättä sinne halliin lappu kaulassa "saa ottaa".

Monni sai aloittaa:
Zeta: Tehtiin jäävät liikkeet Z-mallisesti. M oli ihan into pinkeänä ja teki tosi hyvä jäävät. Palkkasin zetan jälkeen, ja se oli ihan ok.

Seuraaminen: Tehtiin normaalia ja hidasta. M yritti yhdessä kohtaa edistää, ja korjattiin sitten vähän paikkaa. Muuten oli taas vire kohdillaan.

Luoksetulon stoppi: Nyt stoppi oli hyvä ja yhtäkään istumista ei tullut. Ensin vahvistin tuplakäskyllä (suullinen ja käsi) mutta saatiin myös pitkällä matkalla myös stoppi joka oli ihan ok. Se olisi saanut olla vielä tiukempi, mutta jos se pysyy tuollaisena niin olen tyytyväinen.

Metallinouto: Koska puunouto sujuu jo hyvin, niin otin nyt loppuosaa metallilla. Se ei ollut yhtä hyvä kun puulla. Me ei olla kyllä pitkään aikaan treenatta metskua, eli sekin voi olla syy. Tehtiin myös pari heittoa, missä en saanut laukkaa esiin heti. Eli sitä pitää vielä työstää


Koodi:
Kiertämistä oikealle: Oli jotenkin sunnuntaina hyvin selvää mitä kiertoreittiä olla treenattu ;) Vasen oli super, ja oikea kaamea. Eli nyt tehdään kiertämistä oikealle. Kerran K lähti kertämään väärään suuntaan. En vielä ottanut kovinkaan paljon etäisyyttä.

Seuraaminen lelulla: Ajattelin kokeilla leluseuruuta taas. Eka osa oli hyvä, toinen huono, kun K kiersi minun oikealle puolelle. Kolmas taas oli hyvä, eli kun huomautin se kyllä skarppasi. Mielestäni K seurasi nyt vähän liian takana, mutta tarvitsen siihen makutuomarin.

Seisominen: Tehtiin jäävän seisomista niin, että jätin K:n seisomaan ja kävelin ympäri ja myös tökin vähän kylkiä ja rintaa. Hyvin se seisoi, paitsi edelleen se oikealle meno on sille vaikea. Loppua kohden parani huomattavasti.

Perusasento: Heitin makkarat kauas kun halusin kokeilla että ravaako vai laukkaako takaisin. No, ravissa se tuli. En ollut tyytyväinen. Minun pitää miettiä miten pa:sta tulisi vielä kivempi, ja sinne halutaan tulla niin nopeasti kuin jaloista lähtee. Myös pa:n kohta oli vähän hakusessa. Pari kertaa K oli aivan liian edessä.

Istuminen: Tehtiin jäävien istumista, tai luoksetulon istumista samalla tyylillä kuin seisominenkin. Koodi istui kuin kivi paikoillaan. Eli on paljon varmemepi tässä liikkeessä.

Deck: Tajusin tässä yksi päivä että jos sanon Koodille "ligg", se tarkoittaa hissillä alasmenoa, niin kuin kaukoissa. Mutta jos haluan että se lössähtää alas molemmin etutassuin niin voiko käyttää samaa sanaa? Itse päätin nyt alkaa käyttämään siihen deck-sanaa. Aikasemmin K on ollut mielestäni hidas, mutta tänään tehtiin läpimurto, ja se oli oikeasti tosi pätevä näissä.  Eli ehkä se sanavaihto ei ollut pahasta.

Omasta mielestäni oli ihan ok treenit. En ollut ihan tyytyväinen, mutten myöskään tyytymätön. Joskus ne treenit on tällaisia. :)


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe