Treenit 25.1.

16:14

Käytiin aamuvarhain treenaamassa taas. Kun kuudelta on Vuokkosilla, saa aika rauhassa valita treenikenttää. Kakkonen oli tyhjä, ja siellähän on nykyään peilit, joten sehän passaa.

Monni aloitti
Liikkeestä istuminen: Unohdin meidän taikasanan, ja Mo jäi ekalla seisomaan. Tehtiin toinen kerta jolloin meni hienosti istumaan. Palkkasin istumisesta ja otettiin vielä yksi kokonainen liike.

Luoksetulo: Ollaan hinkattu sitä seisomista niin paljon, että päätin ottaa läpijuoksun. Ei mitään merkittävää sanottavaa siitä.

Ruutu: Miten Monni onkaan nyt saanut tästä liikkeestä kiinni :) Tehtiin heti täyspitkä ruutu, ja Monni meni hienosti ruutuun. Me tullaan kyllä saamaan satikutia kun se haukkuu matkalla, mutta mä en vielä puutu siihen edelleenkään.

Hyppynouto: Mo teki ekan ravilla. Kun ei tullut palkkaa vaan uusi heitto se skarppasi ja laukkasi takaisin, iso palkka ja leikkiä.

Koodi sai olla seuraava:
Kierto oikealle: Todella tahmea, kaipaa treeniä.

Leluseuraaminen: Koodi painaa vähän leluseuraamisessa, mutta se on tosi hyvä ja intensiivinen muuten.  Käännös vasemmalle sujui ihan ok, mutta täyskäännöksissä se edistää ja tahtoo lähteä kiertämään estettä. Syy: Ollaan tehty kiertoja niin että käännyn ympäri ja sitten lähetän uudestaan. Sitä saa mitä vahvistaa.

Noutokapulan nosto: Kun Koodi tarrasi kapulaa kiinni pääsi se lelulle. Tehtiin myös kapula suussa kiertoja.

Ruutu: Tein yhden ruudun, niin että lelu oli valmiina ruudussa.

Luoksetulo: Teemu piti kiinni Koodista. Kävin pari kertaa palkkaamassa istumisesta.

Alkaa hyvin Monnilla olla VOI-liikkeet kasassa. Nyt ne pitää vain liittää yhteen. Ilmoitin Monnin myös kisaharkkaan 24.2. Joten silloin katsotaan millä mallilla ollaan.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe