Koodi 6kk

18:52

Rakas pikku Koodi täytti eilen 6 kuukautta!! Aika menee niin nopeasti ja poika sen kuin kasvaa ja viisastuu. Töistä ei meinannut tulla mitään kun halusin vain kotiin juhlimaan Koodia. Puolivuotispäivän kunniaksi lähdettiin Vuokkosille tekemään tsekkausta mitä kaikkea se poika osaa. Tietenkin Sandy ja Monnikin pääsi mukaan. Jokaisen kanssa tehtiin kahdessa osassa, eli treeniä tuli reippaat puolitoista tuntia. Teemun yritti ottaa kuvia, mutta liikekuvat eivät kyllä onnistuneet niin hyvin.

Koodi

Kierto: Koodilla on ihan hurja vauhti kirroissa edelleen, ja matkaa ollaan lisätty ihan hyvän. Olen tyytyväinen tähän liikkeeseen.

Seuraaminen: Seuraaminen on nyt alkanut olemaan vielä parempaa. Voidaan jo tehdä pitempiä pätkiä. Ollaan myös tehty paikoillaa käännöksiä seisaalteen, ja Koodilta sujuu hyvin takapään käyttö.

Ruutu: Koodi on todella innoissaan tästä liikkeestä, edelleen mulla on pallo ruudussa odottamassa, mutta nyt tein myös yhden aika läheltä missä ei ollut palloa, ja sinne se ampaisi. Heitin pallon palkaksi.

Perusasento: Haluan siihen vielä vauhtia, mutta todella hyvin se tulee istumaan. Se tykkää muuten tarjota tätä asentoa, jos on pieni tauko. Monni teki ihan samaa silloin kuin se oppi perusasennon. Ainia mistä en tykkää on se että Koodi yrittää laittaa oikeata etujalkaansa mun vasemman kengän päälle. Se pitää saada pois. Ei mitään tuollaista.

Nouto: Koodi teki hyvät noudot, yritin myös vaihtaa metallikapulaan, mutta se nousi vain pientä matkaa. Nyt kapula oli suussa kunnes sanoin "jess" ja sitten se tiputti heti. Eli nyt se tekee kivoja noutoja, mun mielestä. Pitoakin ollaan treenattu, ja se ei ole vielä niin hyvä. Oma moka kun olen pari kertaa naksauttanut juuri kun kapula tippuu suusta. Mutta kyllä se kokoajan paremmaksi on muuttunut.

Agilityputki: Pitihän sitä vielä vähän putkea tehdä. Yhtä putkihullu se on kuin muutikin koirat. Tehtiin sinisellä pimeällä putkella. Kaikki muut onnistui, mutta U:n muotoinen oli vielä vähän liian pelottava.

Unohdin totaalisesti tehdä liikkeestä maahanmenon, mutta sitä jatkan tänään.
Seuraaminen
Leikkimistä

Ruutuun

Perusasento, jolloin tassu osunut mun kengälle ja olen sen juuri siirtänyt pois

Monni

Seuraaminen: Seuraamisessa ollaan nyt keskitytty pitkiin seuraamisiin ja vireeseen. Nyt tämä alkaa mielestäni olla kunnossa. Nyt pitää vielä vaatia vähän tarkempaa jälkeä.

Ruutu: Monni meni suoraan ruutuun 20 m. päästä! Nyt oikeasti vaikuttaa siltä että Monni ymmärtää ruudun. Kun valmistelen Monnia, ja kysyn missä ruu on, niin se mielestäni osaa kohdistaa katseensa ruutuun. Tehtiin ruutu 2 kertaa, ja koska molemmat oli niin hyviä, jätin liikkeen siihen. Tämä on siis selkeästi edistynyt.

Nouto: Nyt nouto alkaa olla kohdillaan. Laukkapalautuksella tullaan. Eli olen erittäin tyytyväinen tähänkin. Nyt sitten liitetään laukka vielä uudestaan hyppynoutoon, en usko että se on ongelma. Ja myös tietenkin metallinuotoa tehdään nyt intensiivisesti, että se olisi vahva.

Luoksetulon stoppi: Edelleen meidän murheenkryyni. Monnille on niin iskotunut päähän että pitkällä välillä kun jää maahan odottamaan tulee seuraavaksi istuminen. Päätin ottaa pallon takaisin hetkeksi, ja nyt saatiin ihan hyvä stoppi. Omaa mokani on sekin, että aloitin taas väärällä käskysanalla. Oikea käskysana on siis "seis" (kun taas jäävissä "halt"), alkoi kuitenkin mietityttämään että onko se liian lähellä "sitt" käskyä? Eniten pitää kuitenkin vahvistaa maahan - seis -väliä

Missä ruu?

Aika hienoa, ruudussa!

Noutoleikki

Humputtelua

Luoksetulon stoppi


Sandy

Liikeestä maahanmeno: Oi kuinka hyvät maahanmenot. Tarkat ja nopeat.

Luoksetulo: Ihan hyvä, saisi pysähtyä vielä nopeammin

Alo-hyppy: Otetiin kosketusalustalla, ja se oli hirveän hankalaa jäädä esteen toiselle puolelle kun namit oli mulla. Onneksi saatiin hyviäkin toistoja.

Liikkeestä maahanmeno

Luoksetulon alku

Este

Perusasento


Sandy sai vielä toisella kierroksella tehdä pika-agirataa, tarkoittaen että pingotaan mitä jaloista lähtee. Ja olihan se ihan kivaa, paitsi että sorel-mörssärikengissä ei nyt juokseminen ole niin kivaa ;)
Sandyn treenejä ei enää kauheasti suunnitella. Tehdään nyt jotain meiniki on kyllä aika tavallinen, ja se kyllä näkyy ;) En ole yhtään niin tiukka sen kanssa, kuin esim. Monnin kanssa.

Mentiin vielä pitkälle lenkille Ojangossa. Kyllä ne nautti menemisestä. Viereisellä ladulla tuli hiihtäjiä ohi, ja Koodi oli vapaana. Eipä kauheasti välittänyt, hienoa! Olen ihan super tyytyväinen kaikkiin kolmeen koiraan! Mielestäni jokainen on nyt mennyt eteenpäin, eikä VOI-luokka tunnu enää yhtään mahdottomalta Monnin kanssa. Ensi tiistaina tehdään kokeenomainen, haluan vähän katsoa missä mennään kokonaisuuden kanssa.






You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Onnittelut veikalle! Kiva kuulla, että treenit sujuvat kaikkien kanssa hyvin. Pitää jossain vaiheessa päästä yhdessä treenaamaan! Teemu saa mun puolesta tulla ottaa Ylviksestäkin kuvia - noi oli kivoja treenikuvia! Tajusin nimittäin just, että Ylvasta on vaan muutama treenikuva pikkupentuajalta.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Onko teillä joku superkamera vai onko noi ihan tavis pokkarilla otettu?

    VastaaPoista
  3. Ansu: Teemu voi kyllä tulla ottaa kuvia, tai sitten minäkin voi ottaa yhteistreeneissä. :)

    Mirkkku: Miellä on Canonin järkkäri ja 70-300 objektiivi. Oli eka kerta kun kuvattiin tuolla hallissa, vielä pitää vähän hienosäätää

    VastaaPoista

Subscribe