Kenttätutkimusta ja tiimitreeniä

08:37

Olen aikasemmin ilmoittanut Koodin pentukurssille, ja sunnuntaina oli eka kerta. Ajatuksena oli saada vähän häiriötä, ja sitä kyllä saatiin. :) K oli olevinaan mallioppilas. Teki hienot katsekontaktit, seuraamiset ja perusasennot. Vaikka oli muita koiria se oli minuun hyvin kontaktissa, mistä tietenkin sai myös palkkaa. UUtena asiana meille tuli hyppy. En ole vielä Koodia hypyttänyt, mutta voishan sitä silloin tällöin tehdä, matalalla esteellä. Ekalla kerralla K osui tassuillaan esteeseen, toisella kerralla se jo teki loikan. Vaiken liike monelle taisi olla luoksetulo. Koodi oli innoissaan vauhtiluoksarista äänestä päätellen. Sille jäi vähän päälle tuo huutaminen kun muut suoritti, niin oli pakko vähän torua. Oli kyllä todella kiva nähdä miten etevä K on, ja miten se kuitenkin pystyy keskittymään muiden koirakoiden läheisyydessä <3


Eilen oli tiimitreenit, ja koska Monnilla on ollut vatsa sekaisin, ja on riisi&kana -dieetillä, pääsi K treeneihin. Treeneistä onkin aikaa, ja oli mukava taas nähdä kaikkia.

Luoksepäästävyys: K teki ekaa kertaa luoksepäästävyyttä.  Muut tuli vain meitä kohti ja poistui. Namitin sitä sivulla. K istui nätisti sivulla. 

Seuraaminen: Pyysin vähän neuvoja seuraamiseen, kun Koodi on joskus vain lähtenyt seuraamisesta edistämään tms. Nyt se oli skarppina. Saatiinkin pari hyvää vaihtoehtoa miten jatkaa. Mun pitää vähän testata kumpiparempi meille. 

Liikkeestä maahanmeno: Hyh, se on niin hidas. Treenasin sitä namittaen maahan. Meidän täytyy kyllä treenata paljon nopeutta maahamenoihin. Mä en yhtään tykkää tuollaisesta. Mutta nythän me vasta treenataan sitä liikerataa tietenkin.

Luoksetulon istuminen: Koodilla kesti vähän päästä moodiin. Se halusi kokoajan mennä maate. Saatiin kuitenkin myös kivoja onnistumisia. Se on vaan niin ihana kun se tuijoittaa istualteen. Mitä mä mietin on sen korkea pääasentoa. Sen pää on sekä istumisessa että maahanmenossa, kallistuneena taaksepäin ja tosi korkealla

Kaukot: Maahanmenot on SUPER, se ihan romahtaa maahan. Mä tykkään niistä. Istumiset ei ole yhtä hyvät, ja seisomiset on ok. Istumiseen haluan kyllä myös enemmän voimaa, niin että se ns. hyppäisi ylös istumaan. Se siis lisätään treeniohjelmaan. 

Paikkamakuu: Kun muut teki EVL paikkamakuuta saatiin tehdä pentupaikkamakuuta, ja häiriöidä muita. Ei oltu se helpoin häiriökoirakko, mutta ihan pari kivaa paikkamakuuta saatiin aikaiseksi. Ja vaikka poistuin vähän matkan päähän, ja K makasi rivissä, niin se pysyi hyvin. 

Mentiin vielä koko ryhmä jäähdyttelylenkille. Kyllä on ihanaa katseltavaa kun kaikki juoksee vapaana ryhmässä, ja K vipeltää siinä mukana. Ihana TEAM B :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe