Koodin ekat bileet

07:42

Torstaina Koodin kanssa käytiin Ansun ja Ylviksen kanssa treenaamassa Hevoshaan koululla.

Koodi teki vauhtinoutoa, seuraamista, kiertoa ja ruutua. Maahanmeno olisi myös kuulunut repertuaariin,  mutta koska liike on epävarma ja satoi niin ajattelin säästää mediät siltä. Koodi teki ihan hyvin, mutta oli kuitenkin vähän haahuileva. Ei ihan siinä moodissa missä olisi halunnut. Se voi johtua monesta syystä, mutta luulen että pitää "lämmitellä" soitä vähän enemmän. Ruutu oli mielestäni paras liike, ja seuraaminen ehkä huonoin. Rupesin sitten illalla miettimään että ollaanko nyt tehty vähän liikaa, eli tehtäisiin enemmän leikin varjolla.

Toinen asia joka mietitytti oli se että jokainen muokkaa omaa koiraansa sellaiseksi kuin haluaa. Nyt kun on enemmänkin kouluttanut koirakoita tämän on huomannut selkeämmin. Tavallisesti vähän hiljaisemmilla henkilöillä on myös sen oloiset koirat, ja energisillä pakkauksilla on myös sen tapaisia koiria. Heti tuli mieleen että onko esim. Monni tuollainen vakava tapaus sen takia että olen itse liian vakava treenaaja? Ja eikö Koodin kanssa onnistunut treenit koska minulla oli liian korkeat kriteerit, sehän on vasta pikku pentu. No voisinpa vastata tähän itse että Kyllä. En halua että Koodista tulee yhtä vakava otus kuin Monnista, joten päätinpä vähän muuttaa treenejä molemmille. Monnin kanssa pitää ehdottomasti nyt panostaa motskuun (eli motivaatioon), ja tähtään siis vasta ensi keväänä kokeisiin. Sillä on ihan ok motivaatio, mutta sillä ei ole niin paljon kestävyyttä kun haluaisin. Eli treenejä treenejä.

Perjantaina oli tarkoitus myös treenata, mutta tehtiin ihan lyhyet kotitreenit Koodilla ja sitten lähdettiin Ansun ja Ylvan kanssa lenkkeilemään. Olin torstaina kehunut kuinka Koodi niin nätisti kävelee hihnassa, mutta joo, eipä tällä lenkillä sitä kyllä nähnyt :DD K&Y saivat vielä painia lenkin päätteeksi. K oli ihan poikki kotiin tultaessa, mutta minä aloin katsomaan Ansulta lainaan saatua DVD:tä "Från valp till stjärna". Sangen kiinnostava DVD, ja ensimmäinen osa antoi ainakin ajattelemisen aihetta.

Lauantaina suuntasimme Pohjaan jossa rapukestit odotti. Sandy sai jäädä vanhemmille nauttimaan olostaan, mutta pojjjat pääsi mukaan. Oli siis kiinnostava testi, koska Koodi oli uudella alueella, uusien ihmisten parissa ja vielä eka yö "poissa kotoota". Mutta K on kyllä niin mallioppilas! K nukkui koko illan ihan rauhassa. Sunnuntaina leikittiin pihalla, ja tehtiin kiertoja puskien ympäri sekä katsekontaktia. Koodi oli ihan crazynä, ja tapporavisteli lelujaan.

Monnin kanssa tehtiin seuraamisen käännöksiä, kiertoa ja kaukoja. Kiertämisessä tuli haukuntaa. Eipä paljon haitannut, koska muuten se oli ihan huippu, vaikka pikku-K halusi häiritä treenejä.

Tällä viikolla on uudet suunnitelmat siis.
Koodin kanssa tehdään namileikkiä, kahden lelun leikkiä ja palkitaan kaikesta ohjaajaa kohti suuntautuvasta aktiviteetista. Tietenkin jatketaan myös liikkeiden eteenpäin vientiä, mutta vähemmillä toistokerroilla.

Monnin kanssa tehdään kahden lelun leikkiä, namileikkiä, ruutua ja tunnaria. Monniakin palkitaan kaikesta muhun kohdistuvasta aktiviteetista, ja sitten tehdään temppurataa.


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe