Koodin ekat hallitreenit

10:51

Eilen oli TeamB teenit Vuokkoset Areenalla. Päätin ottaa pojat mukaan treenailemaan.
Suunnitelmissa oli Monnille tunnaria, seuruuta ja kaukoja ja Koodille katsekontaktia, seuruuta ja luoksetuloa.
Sillä välin kun muut tekivät kokeenomaisia tein K:n kanssa katsekontaktia, se oli tosi pätevä vaikka tehtiin pahassa häiriössä, vieressä karvainen söpö Roki ja silmän korkeudella nami kädessä. Sitten tehtiin myös seuraamisen alkeita, jotka nekin sujuivat hyvin. Kun oli aika mennä välipissalle ulos, niin ei tuo mitään pissoja tehnyt, katso vain silmiin "noh noh, mitä seuraavaksi tehdään". Koodi ja Monni sai odotella kentän vieressä kun liikkuroin pari VOI-kokeenomaista. Onneksi on mukavat hoitotädit, vaikka vielä häkissä odottaminen tekee Koodille vähän tiukkaa. Se pääsi kuitenkin pois kun hiljeni. Kammottava ääni sillä, kaikuu koko hallissa :D  Sitten tehtiin vielä K:lle luoksetuloja niin että T piti pannasta kiinni ja mä juoksin pois ja kutsuin sitä. Ja vaikka Roki oli kentällä, ja oli alkuun menossa sen suuntaan, se kuitenkin kääntyi ja tuli luokseni. Ainakin nyt vaikuttaa siltä että Koodin kanssa harrastaminen tulee olemaan kivaa :)

Monnin kanssa tehtiin ensin tunnaria, se oli yhtä tyhjän kanssa koska se oli niin korkeassa vireessä, eikä olla tehty tunnaria pitkään aikaan. Miten mä aina oikein pistän meidät epäonnistumaan. Mun täytyy ruveta itseltäni vaatimaan enemmän! Sitten tehtiin hihnaseuruuta, joka oli ihan kivaa. Mun piti T:lle näyttää meidän kauhea vapaana seuraaminen, mutta se menikin hyvin, että nyt jäi lahnat näkemättä. Kaukoja oltiin tehty löysästi tunnarin yhteydessä, enkä hyvän seuraamisen jälkeen halunnut ottaa enää mitään. Joten treenit jäi siihen.

Tavoitteena on nyt kuitenkin tehdä tunnaria päivittäin Monnin kanssa. Jos onnistuu ekalla tulee palkka, ja siihen lopetetaan. Koodin kanssa jatketaan kosketusalustaa, seuraamisen alkeita, sekä joku pöllö temppu olis kiva.

~ ~ ~

Koodi hade sina första hallträningar igår kväll. Han och Monni fick göra roliga saker. Först gjorde vi kontakt så att jag hade handen med godis helt vid hans huvud, han höll kontakten bra. Vi gjorde också fot grunderna. Lika duktig var han där. När vi skulle gå ut på mellankiss, ville han inte alls kissa utan sprang runt mig med mentaliteten "nå, nå, vad gör vi till nästa". När Koodi måste vänta i buren var hans ljud nog helt förfärligt. Det ekar i hela hallen. Men som tur är vårt träningsgäng super och när han blev tyst tog de ut honom och så fick han se på vad vi gjorde på banan. När det var vår tur gjorde vi ännu några inkallningar så att T höll i K:s halsband och jag sprang ifrån. Första gången tänkte han springa till en annan hund på banan, men svängde om och kom fort till mig. Den andra gången kom han tappert springande. Samtidigt som vi städade bort saker fick han vara fritt på banan. Han följer jätte bra med, och hade fin kontakt (fast på högra sidan). Man märker nog att han är "född" för att göra :) Nu skall jag bara försöka hålla hans motivation hög. Korta träningspass och lek.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe