Nostaa se

07:55

Maanataina K & M sai vapaapäivän. Rankka viikonloppua vaatii lepopäivän. Kyllähän ne itsekseen puuhaliee, mutta treenejä ei tehty.

Eilen kotona K teki seuraavaa
Kapulan nosto: Koska K ei ole oikein tajunnut sorvatun kapulan nostoa, vaikka vauhtinoudoissa se sen hakee, vaihdettiin tunnarikapulaan (kiitos Ansu vinkistä). K oli tosi pätevä ja nosti oikein hienosti tunnarikapulaa. Nyt me sitten ensin vain saadaan siihen varmuutta, ja sitten pidennetään aikaa.

Nostoja tehtiin kahteen otteeseen illalla, jotta siihen tulisi toistoja.

Maahanmenoja: Tää maahanmeno on haastava syystä että haluan opettaa sen naksuttimella ilman apuja. Tämän takia maahanmeno on vielä vähän hidas. Lisäksi osassa kerroissa K menee heti lonkalleen. Niistä en enää palkkaa, vaan pelkästään sfinksiasennoista. Liike sujuu paremmin ilman käskysanaa, jos olen hiljaa K ottaa nopeammin makuuasennon. Olen vaihdellut paljon omaa paikkaani, ja asentoani. Nyt pystyn jo seisomaan samalla kun K menee makaamaan. Samalla meillä on ruokakuppikuuri, eli maahanmenoja ennen kun saa ruokansa.

Nyt teen myös enemmän liikettä naminkäden kanssa ennen kuin annan namin, saadaan siihenkin enemmän sitä leikkitunnetta. Lisäksi K säätelee omaa syömistään. Esimerkiksi eilen treenien jälkeen ei iltaruoka enää maistunut. Terrierit ei kyllä jätä muruakaan, mutta K jättää. Eli se ei ole yhtään niin namien tai ruuan perään kuin S&M. Toivottavasti tämä vielä muuttuu, vaikka kivaa on että on koira joka tykkää leikkiä paljon. :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Koodi ja Ylva on kyllä niin sisarukset... :) Ylva on tosin nyt ehkä ihan pikkaisen ollut kiinnostuneempi nameista, mutta leikkiminen on edelleen se ykkösjuttu.

  Tohon sun aikaisempaan postaukseen: tosi hyviä mietintöjä. Mäkin olen pohtinut viime aikoina Ylvan treenejä vähän enemmän ja tehnyt (taas) suunnitelmanpoikasta. Asenteen kasvatus on nyt tärkeintä, ne liikkeet ja liikepalaset ehtii opettaa myöhemminkin. Laitan sulle tästä jossain vaiheessa tarkempaa meiliä, jahka kerkiän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tänään aamulenkillä taas oli niin superpalkka vaikka nami oli ihan natural menua. Se siis riippuu ilmeisesti tosi paljon siitä milloin se on syönyt.

   Se DVD on kyllä tosi hyvä. Saa paljon mietteitä, ja siitä varmaan lähtikin osa pohdinnoista. Laita viestiä kun kerkiät, sovitaan samalla vaikka treffit :)

   Poista

Subscribe