Jessican koulutusta ja muuta

07:39

Viime torstaina käytiin Koodin kanssa Jessicalla.

Mulla oli tiettyjä asioita mitä halusin käydä läpi, kuten ruudun jatkaminen, liikeestä seisominen ja sitten se noudon perusasento mitä viimeksi treenattiin.

Ruudun jatkoa ajatellen halusin vähän kommentteja että alanko opettamaan heti maahan vaiko muuta. J ehdotti että opetettaisiin Koodi pysymään "zip"-sanasta paikoillaan. Sillä nyt sana jälkeen se odottaa että pallo lentää heti, niin se alkaa vähän haahuilemaan. Itse pysähtyminen oli Jessican mielestä hyvä ja täpäkkä. Treenattiin sitten sitä että Koodi pysyisi paikoillaan. Alkuun hätähousulla oli vaikeata, mutta sitten se kyllä onnistui. Tavoitteena on siis se että pääsen ruutuun Koodin luo ja sitten palkkaan sen vasta kun olen siellä. Tätä kannattaa treenata ilman ruutua, ettei se itse ruudun pysäytys kärsi.

Kokeiltiin sunnuntaina tätä treeniä, ja hyvin meni. Nyt ei tullut yhtään stiplua, vaan se seisoi odottamassa.

Liikkeestä seisominen. Koodin seuraaminen tässä liikkeessä on rumaa! Kerroin että olen palkannut lelulla, mutta nyt en voi palkata koska seuraamisen kriteereistä on pidettävä kiinni. Vaikka mulla onkin pallo kädessä selän takana Koodi edistää ja poikittaa. Jessican mielestä se edistäminen ja poikittaminen liittyy juuri palkan odottamiseen, joten vaihdettiin nyt namipalkkaan hetkeksi. Käden pitää mennä kuonon eteen voimalla, että saa sen saman liikkeen Koodiin, että se nojaa vähän taaksepäin. Namin kanssa seuraaminen sujui hyvin ja pysäytyksetkin oli ok.

Tehtiin myös tätä liikettä sunnuntaina, mutta mä olin ehkä vähän liian rennolla päällä. Mun käsi ei mennyt tarpeeksi jämäkästi alas, mutta nyt seuraaminen oli hyvä.

Noudon perusasennot. Treenattu ollaan jonkun verran, ja Jessican mielestä näytti ihan hyvälle edistyminen. Koodi tuleekin mielestäni oikein hyvin nyt sivulle kapulan kanssa, eikä sitä haittaa että kapula osuu mun lahkeeseen.

Lopuksi vielä tunnaria. Kerroin että tunnarissa ollaan edistytty niin että ollaan jo otettu kotona kokeenomaisia. Nyt kokeiltiin uudessa paikassa, eikä se kyllä osannut. :D Ei haittaa jatketaan kotona, kyllä se vielä vahvistuu siitä. Ehkä vähän liian aikaista ottaa vaikeeta uudessa paikassa. Mutta kokeiltu on.

Kun Karo lämmitteli otin vielä hypyn. Ja sehän on ihan ok pallolla.

Sunnuntaina otettiin myös seuraamista. Nyt kun asenne on kohdillaan, pitää vähän kiinnittää huomiota painamiseen. Eilen en päässyt kunnolla kävelemään eteen :D Hullu koira! (Minusta siis on vain kivaa että olen saanut seuraamisen opetettu niin kivaksi asenteen suhteen, vielä pitää siis korjata tuo painaminen.)

Luoksetulo: Eilen oli aivan perseestä. Ei se vaan pystynyt istumaan paikoillaa. 8 m ok, 10 m lähti perään, ja voi että me tätä junnattiin. Tuli sitten loppuun yksi onnistuiminen, mutta sivupalkka tulee kyllä takaisin.

Ajattelin myös kokeilla metallilla kiertoa, mutta ei sekään ollut hyvä, tiputti heti metallin. Tehtiin sitten vain nostoja, ja yksi sellainen että piti vähän aikaa pitää sitä kun peruuttaen kävelin. On se vielä aika epävarma tässä, mutta a) se nostaa b) pystyy jo pitää sitä hetken suussa. Eli kyllä se vielä iloksi muuttuu.

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe