Uusia kokemuksia

16:30

Eilen käytiin Koodin kanssa Match Showssa (voitteko kuvitella). Oli eka kerta sekä minulle, että Koodille. Halusin tietää miten Koodi kehässä käyttäytyy ennen ensi viikon erraria. Hyvin se käyttäytyi, oli oikea mallioppilas. Koodi oli punaisten pentujen kolmonen ja Ylva BIS 6. Kiitos seurasta Ansu! Sisarukset sai vielä temmeltää mätsärin jälkeen. On aina niin ihanaa nähdä miten ne viihtyy toistensa seurassa.

Tänään oli taas paimennusta. Koodi oli ihan villinä. Se on selkeästi syttynyt hommaan, sillä se kävi välillä aika kiihkeänä.


Pojat tekivät kahdessa osassa, ensin poispäin ajoa (kuvissa), ja sitten pysähtymisiä. Tänään oli enemmän taukoa kuin aikasemmin, sillä kun Koodi kiihtyi piti odottaa taas rauhoittumista jotta se sai jatkaa. Oli hyvää treeniä sille. Loppua kohden se näytti todella hyvälle, ja oli mielestäni kivassa mielentilassa. Se alkoi tietyissä kohdissa jo tarjoamaan maahanmenoa, jotta pääsisi etenemään.


Paimennus on kiehtova laji. Se on vain näin minun silmissä aivan liian hitaasti etenevää. Mutta Koppura onkin nuori, ja sillä on vielä paljon aikaa kehittyä. Kesän tavoite on opettaa Koodille paimentaminen vapaana. Ensin pitää kyllä vahvistaa paljon maahan-käskyä, joka on nyt kotiopetuksessa. (Koodilla noita maahan-käskyjä riittää, kun sillä on vielä tokossa erikseen 2).


Minusta on kiva olla vain vieressä seuraamassa sen työskentelyä, ja nähdä miten se reagoi tilanteisiin. Teemu on kyllä mahtava ohjaaja siinä että hän on aina niin rauhallinen. Minun hermorakenne olisi ehkä tähän lajiin aivan väärä :D


Paimennuksen jälkeen käytiin vielä kävelyllä Vantaankosken ympäri. Ja pojat kävi vähän pulikoimassa. Koodin mielestä vesi on vielä aika jännittävää.


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe