Voittaja "korkattu"

20:57

Iso paha Voittaja kisaharkka ohi. Mä otin sen kyllä aika kokeenomaisena treeninä, ihan syystä. Halusin oikeasti tietää Monnin kisakunnon. Vaikka liikkeet ei ollut täydellisiä, niin Mo teki loppuun asti ja omasta mielestäni Monnimaisella hyvällä asenteella.


Liikkeestä istuminen
Hyvä täpäkkä istuminen, odotti hienosti. Jatketaan istumiskuuria.

Seuraaminen
Pitkä, mutta miellyttävä kaava. Odotin pahempaa. Vähän hyytyi puolessa välissä, mutta ei laahannut perässä vaan tuli kuitenkin kontaktissa mukana koko ajan. Vasemmalle käännökset törkeitä! Ja oli aika väjlä. Käytin väärää sanaa parissa kohtaa. Ohjaajan moka siis.

Luoksetulo
Ok maahan perusasennosta. Ok vauhti luokse, ei pysähtynyt ekalla käskyllä. Tokalla istuutui. Silloin se oli jo maahanmenon kohdalla, eli nolla olisi kokeessa tullut. Maahanmeno hyvä, sivulle vähän vino.

Ruutu. Nollasin ihan tarkoituksella heti sillä otin pannasta kiinni ja virittelin. Se oli oikea päätös, sillä Mo juoksi ruutuun. Stoppi huono, meni liian taakse. Maahanmeno lonkalle. Seuraamiseentulo hyvä, vaikeampi seuraamiskaavio meille, (käännös oikealle). Tuli kuitenkin takaa oikeaan kohtaan, jippii!!

Hyppynouto
2-käskyllä esteen yli, ei nostanut kapulaa, vaan jäi siihen viereen. Toisesta nouda käskystä takaisin yli. Piru parka!

Metallinoutoa ei tehty

Tunnari
Odotti nätisti. 2-käskyllä omalle. Etsi kaikki läpi ja toi oman. Perusasennossa tiputti kapulan. Annoin tarkoituksella sivulle käskyn kun loppuosaa ei olla treenattu ;)

Kaukot
2-käskyllä eka istuminen. Ennakoi maahanmenon, kun vaihtoväli on normaalipituinen. Teknillisesti hyvä.

Huhu! Ohi on. Ei se ollut niin paha kuin luulin. Over all olen tosi tyytyväinen Monniin sillä ei olla koskaan aikaisemmin tehty koko voittajaa. Meillä on paljon korjattavaa siellä täällä, mutta se kuitenkin suoritti koko voittajan ilman sen suurempaa lahnailua tai haluttomuutta. Ja liikkeiden väleissä palkkaantui hyvin omasta mielestäni. Eli viralliset kisat elokuussa ei ole oikeasti mahdottomuus jos vaan pysyy terveenä.

Korjattavaa ainakin:
Luoksetulon stoppi ja loppu perusasento
Seuraamisen vasemmalle käännökset
Tunnarin palautus
Ruudun virittely
Kaukot ekalla ylös
Hyppynouto
Mutta huomenna tehdään vain kivaa palautustreeniä!

Tämän jälkeen kouluttamaan ihanaa MT0 ryhmää. Minusta ne on edistynyt valtavasti, mikä on tottakai kivaa. :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe