Wappubileet, eiku ihan vaan treenit

17:44

Keskiviikko-iltana kokoonnuttiin Tiinan, Mirjamin ja Nean kanssa Leppäkorven koululle treenaamaan. Jouduttiin kesken treenien vaihtaa kenttää, kun jalkapalloiljat aloittivat treeninsä, harmi sinänsä sillä se kenttä missä ekä oltiin on tosi hyvä.

Koodin kanssa tehtiin setti Riitan oppeja.

Ruutu: Ensin palloruutuun, joka oli tosi hyvä. Koodi ymmärtää jo sen että pitää odottaa käskyä että saa lähteä ruutuun. (Vaikka se on kyllä niin vikkelä, etten sais kiinni jos se varastaisi, mutta sitä se ei ole vielä tajunnut). Tehtiin tokalla kerralla näyttöruutu. Taas Koodi lähti tosi hyvin, mutta mun heitto oli vähän myöhässä, ja se pyöri ympyrää etsien palloa.


Liikkeestä seisominen: Tein peruuttamalla. Ensin kaksi suorapalkka, ja lopuksi yksi jossa sanoin halt ja pieni viive palkkaan. Sehän toimi hyvin, Koodi jäi seisomaan, ja odotti palkkaa. Itse pelkäsin että se heti istuutuu. Eli nyt tehdään tätä eteenpäin, niin hyvä tulee.

Häiriö perusasento:
Olipas haastavaa kun oli 3 häirikköä. Varsinkin Mirkun "tule" -käskyt oli haastavia Koodille, mutta tuli vain yksi isompi moka. Loppua kohden mielestäni Koodi tajusi tämän tosi hyvin, ja oli hauskaa nähdä sen silmistä kuinka se keskittyi mun katsomiseen.

Ai, ai mokasit ;)
Luoksetulo: Pitkä matka, että sain kehuttua hyvästä vauhdista. Jätin Koodin seisomaan Tiinan kanssa, ja se oli sitten istuutunut itsestään. Hyvä poika! Voisi varmaankin pian alkaa tekemään alku ihan istumisella, ilman että pidetään kiinni.Perusasennot seuraamisen yhteydessä: Tätä treenattiin jo aamuruokailun aikana, ja hyvin sujuu. Nyt autoin 2 kertaa istumaan, ja sitten pysähdyin ilman apuja. Koodi istuutui hyvin. Tein saman uudestaan, taas pari avuilla ja yksi ilman. Ei ongelmia

Nouto: Viimeksi kun tehtiin nouto niin minusta Koodilla oli huono ote. Ajattelin että otetaan pitkällä matkalla, niin että avustaja heittää. Koodi lähti hyvin kapulalle, mutta jätti sen sinne! Olin ihan paikoillaan ja hiljaa, halusin nähdä mitä se tekee. Vähän haahuili ja tuli luokseni, edelleen oli paikoillaan ja hiljaa. Koodi lähti uudestaan kapulalle, ja taas jätti sen sinne. Mentiin sitten yhdessä kapulaa kohti, tehtii nostoja, mutta ne oli myös huonoja. Mirjami ehdotti saalisleikkiä kapulan kanssa, ja siihen Koodi vastasi hyvin. Sillä on nyt liikaa odotusta leluun, ja sen takia ei toimi.

Kun kaikki olivat treenanneet omat settinsä otettiin vielä paikkamakuu. Tämä oli Koodille vasta toinen paikkamakuutreenit. Tuolle höseltäjälle kyllä nämä paikkamakuut, käy siihen ja paikkaistumiset on tuskaa. Kokoajan menossa, eikä hetkeksikään pysähdy, paitsi sisällä kotona. Oli hyvä häiriötreeni myös muille, kuin kaikki teki omaa settiä sekaisin.
Kiitos treeniseurasta ja kommenteista! Ja kiitos Teemulle kuvaamisesta.

Lopetetaan tällaiseen kuvaan: Saanko kohta, saanko kohta, saanko pomppia??

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe