Tekniikkapiiperrystä

22:30

Kohta nukkumaan. Voin kertoa että nykyään iltatoimet vähän kestää kun on kolme koiraakin joiden hampaat harjataan. Minusta tuli näiden hammaspoistojen myötä täysin neuroottinen ja nyt on kuule dentastixejä ja hampaidenharjausta. Juomavedessä on hammaskiveä ehkäisevää liuosta, ja vielä puuttuu plaque off. Koirille hampaiden harjaus ei ole mikään ahdistus vaan kiva juttu, ja onhan tahna kananmakuista. Koodikin on ihan nätisti kun harjaa, vaikka tämä on sille ihan uutta.


Vaikka tiedänkin että sadetreenit olisi tärkeitä niin mulla oli niin kylmä että päätin tehdä Koon kanssa tekniikkapiiperrystä. Aloitettiin halt - ligg kaukoilla. Vielä seisomaan nouseminen tulee käskyn jälkeen vähän viiveellä, mutta tassut pysyy paikoillaan.

Sitten seuraamisen käännöksiä. Ne oli ihan hyviä, ei mitenkään erikoisia. Pari viimeistä tein jo ilman namia.

Liikkeestä maahanmenoja. Heitin nameja eteiseen, kun Koodi oli tulossa kohti käskin maahan. Alkuun lähellä itseäni ja sitten kauempana ja kauempana. Alkuun Koodi halusi aina tulla tosi lähelle.  Tein niitä myös selkä Koodia päin. Kun nami aina lensi taakse se tajusi pian että ei kannata mun suuntaan tulla. Sitten vielä pari seuraamista ja maahan. Ne oli hyviä. Treenillä halusin siis vain nopeita maahanmenoja. 

Tauko ja vielä kapulalla sivulletuloja. Tämäkin edistyy, sillä nyt pystyin antamaan kapulan Koodille mun edestä ja pyytää perusasentoon. Viimeinen oli ihan paras, sillä Koo ei tarvinnut korjata asentoaan ollenkaan.

Olen tyytyväinen siihen että nyt pari vaikeata nouto-osuutta on mennyt eteenpäin. Metallinouto ja kapula suussa perusasennot. Nämä on sellaisia mitä en ole edes pariin viikkoon varmaan tehnyt, eli tauko on tehnyt hyvää. Halusin nyt kuitenkin näihin haasteisiin tarttua sillä Oilin koulutuspäivän jälkeen yritän muistuttaa itseäni tarttumaan härkää sarvista. Onhan se ihan järkevää treenata niitä vaikeita asioita. Asia jonka nyt olen tehnyt erilailla verrattuna Monniin on pitänyt paremmin kiinni kriteereistä. En naksuta jokaisesta yrityksestä jos se ei ole hyvä. Jos Koodi mokaa, kerron siitä, ja sitten koitetaan uudestaan. Tähän asti on ainakin suunnitelma toiminut...

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe